tisdag..

Jamen hejsan! :D Sa ju till er att jag inte kommer blogga på några dagar men jag gör det idag en snabbis innan surfen går ut :] Jag sitter nu i soffan brevid mamma och älsklingen kommer strax hit, så att vi kan träffas lite innan han åker hem, vilket han gör vid tre-fyra. vi kommer ju inte ses förens på nyår :( Hjälp, nu går min surf ut om en kvart bara :O jaja :) Vi hörs snart igen, och jag ser att ni i alla fall är några som läser varje dag fastän jag knappt uppdaterar. :)



Love, Johanna


Hallstavik

Hejsan hoppsan! :D nu är det så att pappa fixade en dags surf, så jag tänkte att jag skulle blogga lite ifrån landet :) Jag är med älkslingen och handlar, och vi ska äta fläskfilé i svampsås med klyftpotatis och så =) sen blire chips och dipp också! trevligt trevligt. :) Jag kommer hem tidigt på nyårsafton om inte kanske kvällen innan.

Nu ringde Jimmy från affären och frågade vilken senap han skulle köpa typ. äh.

Ha det fint så hörs vi om några dagar så får ni en (inte så) tuff bild på mig just nu så länge! ;D



Nehe. det funkade tydligen inte. ni får fantisera fram bilden istället. :)

Love, Johanna!

världens finaste..

Ni vet jag fick bland annat ett armband av min älskling i julklapp? :) Han är verkligen världens finaste. :) Han beställde ett silverarmband med ett litet hjärta på och en inristad text där det står "Hönken", vilket är mitt smeknamn. :) hans syster berättade för mig att han funderade på att skriva "Johanna" eller "Jag älskar dig", men han ville att det verkligen skulle märkas att han kommit på det själv och att det skulle vara personligt. :) såhär ser det ut ♥






Är han inte helt underbar? Älskar dej hjärtat! ♥


landet..

Ja, jag ska åka till landet nu =( ingen uppkoppling där borta... kommer hem tidigt på nyårsafton.

Då blire en jävla fest! ;) Jag ska nämligen på en fest som blandannat min brorsa annordnar, och hans andra typ tre polare. På festen ska det vara ca 350 gäster, det ska finnas vakter i lokalerna och vid dörren, och åldersgränsen är 1992, men eftersom att jag är VIP och är simons syster så får jag komma ändå :D ska dra dit tillsammans med min pojkvän. :) Gästlista och allt! ;) glassigt party!


Nu ska jag i alla fall packa det sista, sen bär det av iväg. Älsklingen är redan där, så det blir nice. :)

Hade egentligen helst varit hemma och shoppat på mellandagsrean, men det får bli efter nyår ;) har ju ca 3000 jag ska shoppa för! :D nice!

Ta hand om er. :)




Love, Johanna

nyårsklänning

Ja, ni vet att jag var och köpte en klänning nyligen? tog lite egobilder på den ;) Enjoy!








Love, Johanna

mums :)

Sitter och äter choklad jag fick av Annie i julklapp. :P.. hehe. Idag har jag, Josse, Jael och Louisa varit i skarpnäck. :) spännande! haha. :P sen käkade vi lite på donken också. :) Snart kommer Josse hit, och även Jael. det blir lite småfest på typ oss tre x) då jag åker till landet imorn. (-.-) menmen :) älsk kommer vara där i alla fall. Min nya kamera är btw SKITnice! :D har tagit massa bilder idag :)

Love, Johanna


Jael, Louisa och Josse. hehe =)


klappar =)))

sitter just nu och leker med min lilla kamera jag fick i julklapp =) lägger upp en bild på en del grejer jag fick idag =)


Det ni ser på bilden: En stickad tjocktröja, en noblesseask, en skinnjacka, en kamera ST500, ett halsband, en plånbok, ett presentkort på kicks, ett på gina, ett par lurviga vantar och ca 2000 i kontanter. :) heelt nöjd! :) det var ju verkligen inte allt. lägger upp fler bilder sen på annat jag fått =) fick ett jättesött armband från Jimmy! <3

god jul! x) <3

hej tomtegubbar...

TJENIS sötnosar! :D jag börjar med att säga GOD JUL!!! ;D för en andra gång. :) nu ska jag och pappa iväg till farmor (-.-) och lämna typ julmat till henne. Sedan kommer stora tjocka släkten (som inte är så stor i år, nämligen endast två gäster) och vi ska dricka glögg och sedan äta massor med god julmat! :) woho! Sen blir det paketöppning, och då kommer älsklingen komma hit också! Nu ska jag dra mig =) såhär cool känner jag mig just nu! ;)






Pusspuss! <3

btw..

GOD JUL FÖR FAEN!  :D


fail!

HAHA, måste lägga upp ett inlägg jag såg i Desiree Nilssons blogg x) haha!



haha :) kan ju ha lite med värmeslingorna under marken att göra också? ;)


...

Lalalala, jag har jordens LÅNGSAMMASTE pojkvän.


Såhär arg är jag nu! Han ska få sig en utskällning.....


ett handslag.

Gjorde idag jag och mamma om att vi tillsammans ska gå ner tio kg var lagom till sommaren. Alltså juni. Lyckas vi med det hela ska vi belöna oss med en jävla massa nya kläder! Hoppas vi lyckas! =)



Jag i sommar? Haha I wish!


Något att fundera över som jag tänkt lite på... Man har ju de senaste nio åren sagt beach 08, 09 osv. alltså typ beach nollåtta, beach nollnio osv.. Hur säger man i sommar då? Beach tio? hm.. klurigt..

hahhaha

Hittade ett extremt roligt inlägg i Kenzas blogg! Det är så mycket jag över det hela x) ni måste hålla med mig ni som känner mig?




hahah x) skön tjej.

haha!


staden, here I come!

Ska till staden med mamsen nu och köpa mig en nyårsklänning! mjau! Hörs sen!

Puss, Johanna


Sara Harlestam

sjunger Hallelujah på julavslutningen, och det är så jävla bra!


uppdatering, uppdatering!

Jadå! ska skriva mitt första riktiga inlägg på länge. :P så jag hade tänkt langa upp lite bilder på senaste tiden så ni hänger med lite i mitt liv :) men först (!) en liten uppdatering i text. :) kan börja med att säga att jag älskar min pojkvän massor massor och åter igen MASSOR! (kommer och tänka på sånt när jag ser hur gulliga kära par är mot varandra, som jag råkade se i bonde söker fru-reprisen idag :)..) Sen så kan jag ju säga också att SHIT DET ÄR JUL OM TYP TRE DAGAR. som tur är har jag inhandlat typ allt! :D WOHO!

Annars har väl livet rullat på som vanligt.. :) och i lördags var det kalas! jodå. party party hos Jimmy. efter ett antal öl, drinkar och shots så blev det ett jävla kalas! jajävlar. Det slutade med en mysig dusch med Josefin.. x) Josefin, hennes Adrian och jag sov hos älsklingen över natten. :)
Idag blir det till att städa och möblera i rummet! Ni ska få en bild senare på hur fint det (förhoppningsvis) blev. :)
Så, nu får det räcka för den här gången! här har ni lite bilder. :)


















För att ni ska förstå denna bild krävs en förklaring. jag är fullkomligt GALEN i donkens sundeaglass med colatopping. Då det egentligen är framförallt toppingen jag vill ha så skulle jag se om jag inte kunde få det så. Jag och Josse stod vid kassan på donken och såhär löd min och kassörskans konversation:

-En donut.
-Okej. Något mer?
-Mja.. alltså skulle jag kunna få en glass med topping utan glass?
-Vill du ha en glass?
-Nej alltså jag vill ha topping. :)
-Men alltså.. Vill du ha glass eller inte?
-Nej jag skulle vilja ha lite topping utan glass. :)
-Eh..Så vaddå, du vill ha typ en halv kopp med topping?
-Ja, men precis!
-Okej... så då typ fyller jag en halv kopp med topping så lägger jag på 5 kr på donuten?
-Perfekt.

Sen asgarvade Josefin och kassörskan oavbruten. :) och Josefin frågade henne om detta hänt förut, och det hade det inte. ;)

 ♥


Detta är en korv jag och Timmy hittade på ica.. Rektionen var ungerfär, Åhfan. en halvmeter korv.



Söndags morgon. När vi gick ut för att åka iväg en sväng med bilden snöade det helt GALET mycket! Såhär söta var Josefin och Adrian i snöovädret. :)





Så. Hörs igen!


Love, Johanna


helt otroligt...

..JÄVLA TRÖTT! Nu somnar jag.

see yah



bloggen

Jag ska strax börja blogga på heltid igen. liten paus behövdes. :) Nu ska jag iväg till min underbara julavslutning! LOV!

<3

jag hatar att städa!

Det är över tre timmar sen jag skrev att jag skulle börja städa... Jag har bäddat sängen.


lördag!

Hej bloggen.. har inga ursäkter för denna dåliga uppdatering så jag skäms bara istället. Igår hade jag Idolkväll hemma hos älsklingen. Det blev en hel del tjejprat igårkväll med Annie och Mariel och jag fick ut en hel del av att prata med dem. Kändes bra liksom. Idag ska jag städa, träffa älsklingen och kanske även plugga lite. Jag pluggade Biologi igår. En fredagkväll liksom!? Vad har HÄNT med mig!? Jaja. :)

Sen har jag en liten hälsning till en person som jag vet läser min blogg, och som jag tror förstår vem det själv är, så jag nämner inget namn. Tänkte bara säga att jag inte förstår vad som hänt mellan oss, och jag förstår inte om du ens ser mig som din vän längre, för jag känner inte av det. Jag saknar dej verkligen, men jag förstår inte varför du tar avstånd... Känner du nu att texten tilltalar dig och det har hänt något eller om du vill prata om något så säg det då. Annars antar jag bara att du inte vill ha mig längre. Jag älskar dig, men om det är något så gå inte och bär på det, för det gör bara mig orolig.


Nu ska jag gå och städa!

Peace. 

RSS 2.0