Visby..

Jag är i Visby just nu hos min mormor och morfar. de bor här i en fin liten lägenhet. :) Vi ska alldeles strax ut och äta på finresturang och fira min mormor och morfars bröllopsdag. 50 år har dom!! helt galet. guldbröllop alltså.



Love, Johanna

hejdå stockholm!

Nu åker jag till gotland. båten går halv ett. Ha det så nedrans bra här i den underbara staden! Puss på er!

Det var så svårt att säga hejdå till dig.. </3



älskling..

gårdagen och idag :)

Gårdagen va NICE! :D haha. Först var vi (min familj) hos mina kusiner och tittade på min nyblivna släkting sol som är ca en månad gammal. jätteliten. hihi. Måste även tillägga att mina (miljonär)kusiner har köpte värsta MEGA bilen som jag typ blir kåt av att titta på. hehe. ni vet en sån där gul i transformers ett? SÅ JÄVLA SNYGG! helt galet!
haha såhär ser den ut... helt galet snygg i verkligheten... shit asså. ni anar itne hur min puls gick när jag tittade på den bilen...





lite snygg va...? haha.. anyway.. efter detta firande av bebis så bar jag och min kusin malin iväg till mig, plockade upp min vän Josefin, sen åkte vi till en brygga och festade med vänner! alltid trevligt. Jaja..

Det jag gör idag är att packa. jag åker till gotland imorgon... så jag vet inte hur det bli med bloggandet under tiden, men kanske fixar en vecka internet eller något.

Ha det bäst, PUSS!!

en bild från igår...


michaela, malin och jag. haha.


måndagar!

Känns inte ALLS lika jobbiga nu som för ett halvårsen. bortsett från att det har blivit ljusare och så, så man inte är lika seg, så har jag faktiskt sommarlov nu också! Och det innebär inte bara att jag inte gör ett skit dessa måndagar, utan även att jag ser fram emot saker. Jag och Jimmy åker t ex till Kreta om lite mer än sex veckor. sex veckor går snabbt. om fyra veckor har min längtan gått över till hysterisk resfeber.

Jag mår bra nu. Väldigt bra.

Bara för att ha någon form av bild på bloggen så tog jag en bild nu på mig själv i en fånig pose, och mina ksssmjukisar på det fick mig bara att se väldigt fjortis ut. Och så här blek är jag definitivt inte heller.


Min "sommarlovsmåndags outfit" ser ganska så bekväm ut ändå, eller hur?

rummet!

Min dag igår:

Jag och älsklingen vaknade upp hos honom, vi åkte till mig och åt frukost, sen åkte vi till ikea, jag köpte en lampa samt nya lakan. Vi åkte sen till jimmys familjs hem i stuvsta. eller nej, vi hälsade på Annie på hennes jobb först. hehe. Sen åkte vi hem till dem, pratade med jimmys lillebror conny om hans rum och jag lekte med hunden Max.

Sen åkte vi hem till mig, och jag började städa i mitt rum samtidigt som jimmy låg och sov i soffan på undervåningen...
Jimmy hjälpte mig med att byta lampa, jag bytte till mina nya lakan, jag dammsög hela rummet, + dammtorkade hyllor, bord m.m.

Så mitt rum är riktigt fräscht nu! :)

lite bilder!


rummet.. :)


min fina fina lampa från ikea passade bbra vid sängen :)


sängen! :D

och slutligen...

lampan ;)


PUSS


,



vi hör ihop!


tagga fredag!

Idag är det fredag vilket innebär: helg, vilket är = FEST!
Jag har ju egentligen helg varje dag men... De människor som det är drag i och som är de allra sköönaste lirarna JOBBAR ju i veckan :O så då får man alltså vänta tills helgen kommer då även dem är taggade på party!
Så idag ska jag nog bara allmänt chilla, sen ska jag och jimmy käka resturangmat och sen blir det fest med bror min och alla hans polare. big time.

åker ju till gotland på torsdag, så detta är sista helgen med alla partysnubbar innan jag åker! Så jag ska allt se till att det blir en jävligt rolig kväll.

Ha en GRYM fredag, vi hörs snart! <3


hehe..

solsolsol!

Hejsan hoppsan hoppsan hejsan! :D

Jag vaknade ytterst tidigt idag, om man tänker på att det är sommarlov och att jag har vaknat runt tolv-ett under veckan jag har varit ledig.
Det är sol, även idag. så jag ska nog ta mig en filt och lägga mig i bikini en timme eller så på gräset. sen tror jag att jag ska träffa mariel idag, men jag är inte helt säker ännu. :P och ännu mer trädgårdarbete väntar mig..

ja ni.. om en vecka åker jag till gotland och där blir jag kvar i tre veckor (!!!!!!).

för er som kommer försöka nå mig just nu så kan jag meddela att jag varken har pengar eller någon comviq kompis kvar. ska köpa mig en idag, men vet inte när. Nu väntar solen, bikinin, en filt och en låda vindruvor!

Puss!



bild från avslutningen..
f.v. -Ebba, jag, Vendela, Malin, Josefine och Alice.

sommarlov...

Är inte alltid LIKA avslappnande som man kan tro :D haha. iallafall inte för min del... Mina föräldrar är experter på att sätta mig i arbete när jag är ledig. och när jag inte orkar hotar dem med "ja, nej.. visst kan vi göra det, men då blir det ju inga pengar till grekland............" -.- Så alltså MÅSTE jag jobba på mitt eget lov. hur kasst är inte det liksom? Det här är i alla fall saker som jag ska göra idag och även saker som min mamma vill att jag ska göra idag.

Mina To-do saker...

*Städa mitt rum (som ser ut att ha varit med om andra världskriget ungefär)

*Träffa Josefin och Josef(?)

*Duscha!

*Sola!
hade hoppats på lite mer sol...

Mamma vill att jag ska...

*Städa upp på baksidan där Jimmy bygger altan som snart är klar, min mamma vill att jag ska städa upp runt om...

*Klippa gräset

*Plantera blommor

*Säkert ta hand om disken också..
Bara för att jag är ledig alltså..

Så, som ni ser så är det inte så lugnt som man kan tro! sen kommer det ju alltid oväntade saker också.. Typ som en fest någonstans.. Eller något annat. Jaja. nu ska jag ta och höra med vad Josseknas gör..
PUSS på er!



hehe.. jag och mitt hjärta!

paintball..

Idag blir det pain(t)ball med klassen. Ska bli jävligt roligt. Sen slutar man imorgon. FAN VAD SWEET! sommarlooov!

Hörs senare <3


staden..

har varit i staden idag med vänner :) väldigt trevligt. köpte diverse prylar. pratar med jimmy at the moment. ímorn blir det paintball :) NICE.

bild från dagen, jag och vendela :)


kreta...

Idag är det åtta veckor och tre dagar kvar tills vi åker älskling :) hihi jag längtar så mycket! <3

http://static.blogstorage.hi-pi.com/photos/ttinas.bloggspace.se/images/gd/1258035813/dikter.jpg

städar..

Har dansat idag igen, men det var sista showen! At the moment städar jag min brors rum. och ja, självklart får jag betalt för det. :P haha. Vad män är grisiga. vissa av dom. urk.
Har inte så jävulskt mycket att säga men... OM TRE DAGAR SLUTAR JAG SKOLAN. bara så ni vet liksom. :)

Hare GÖTT


dansgenrep..igen.

Jävligt spännande. ännu ett dansgenrep alltså. åker alldeles strax och skiten håller på till halv nio. spännande! var glada ni som slipper.

genrep..

Nu ska jag strax iväg på dansgenrep. fyfasiken vad tråkigt. och jobbigt. åh. 
Det är galet varmt idag btw! och såg även skolans musikal idag, helt sjukt bra!
Ska röra på mig nu. fyfan vad otaggad jag är. usch.

puss!

brännskada..



Schysst bh!

RSS 2.0