trazan och banarne...

Det här satt jag och såg på hela morgonen, (har en hel video med massa avsnitt på)

haha, hittade bara den här delen. spola fram till 4:20. Jag är som ett litet barn när jag ser det här! sitter och tok ler och gungar med i takten, haha!


josefiiin

ÅH vad jag saknar dej!!



<333 :DDD


mamma...

Du är världens finaste mamma.
Du är min ängel.





Jag älskar dig.

hemma..

Ja, jag är sjuk idag också! MEN, jag är definitivt på bättringsvägen. Jag går till plugget imorn, vilket innebär att jag då kan festa på kvällen. ;) hehe.

nu ska jag göra lite nytta. typ plugga lite i solen. Ha det sötnosar!


fortfarande sjuk..

Jag är hemma idag med.. Näsan kliar, rinner och kittlar.. åh suck. jag MÅSTE gå till plugget imorn! finns inget val. annars kan jag ju inte vara ute och ränna på valborg liksom. men jag frisknar nog. klart jag gör.

Jag ringde älsklingen imorse och var helt hysterisk och sa att jag måste ha en abronic x2! en sån som tränar mage, rumpa, bröst m.m. MÅSTE ha!

Och fin som min man är så verkar han faktiskt på riktigt överväga det. han vet nog vad som gör mig lycklig.

ååhhh. och när den här dumma dumma dumma förkylningen försvinner ska jag ut och röra på mig!

nu ska jag gå ner och dricka echinagard och hoppas på att det hjälper mig...



Vi hörs!

sjuk, sjuk, sjuk..

ni kan nog inte ens fantisera om hur förkyld jag är. jag stannade hemma igår, idag och lär bli imorn med.

såhär ungefär känner jag mig.




fett risig alltså.

bajs tre gånger om..

Jag mår så otroligt dåligt just nu. mår illa, har ont i halsen, är trött... hela helgen har varit fullspäckad av massa skit.

fredag- Jag åt på finresturang med jimmy, vi träffade på min kusin och hennes kompis ida som satt på en busshållplats och vi frågade om de behövde skjuts, det slutade med att jag och jimmy följde med dem på en fest i skärsätra. Jag sov sen hos jimmy.

lördag- Vi var i skärholmen, jag köpte mig en bh. jag åkte på middag till min moster som fyllde år, åkte sedan vidare på en nice fest utomhus med brasa, partybuss och massa skit. efter det, åkte jag, jimmy, mina bröder och samtliga andra till min kusin som hade fest, där blev det röj! Vi festade till 5 nångång, sen sov jag och jimmy i varsin möbel i vardagsrummet.

söndag- Jimmys söta syster Annie fyller år i morgon och hade någon form av släktkalas typ hos hennes farmor dit jag och jimmy åkte :) trevligt. Fick sedan lite kläder av annie som hon inte lägre vill ha.
Har varit skittrött hela dagen och nu mår jag så illa att jag nästan vill huka mig över toaletten. urk.

haha hos min kusin.... Jimmy, min bror och jag. nice.

Puss!!

:D

                                                   

fredag ffs!

SÅ JÄVLA SKÖNT! :D åh. helg är så mycket skönare när man verkligen har legat i i veckan med olika saker. typ varit stressad med plugg. fan vad skönt!

Ikväll blir det att äta på resturang med älsklingen min <3

Sen vet jag inte vad som händer mer. om det blir en myskväll eller om vi kanske ska festa ihop med mina syskon i vanlig ordning. haha.

Är galet hungrig... har precis ätit ett halvt kakpaket, jag som inte ska äta kolhydrater (!!!)....

ska städa upp lite i rummet. få en sån där skön 'städat' känsla..

Sup er inte för fulla ikväll, ta hand om er!



jag vet, jag är cool...


trötttt

Jag är skittrött! Har varit ute hela eftermiddan typ med mamma och pappa och vi har tittat på grillar, vaccinerat oss mot TBE m.m....  Imorgon är det fredag. FYFASIKEN vad skönt. Köpte äve lite prylar till rummet idag. lite ljus och en filt. nu ska jag gå och ta bort mitt smink och sussa. :)

Puss sötnosar! <3




isodieten?

Jag har under helgen läst boken om isodieten. Är det något som provat dieten och som fått bra resultat? det står i alla fall en del vettiga saker i den boken. såhär ser den ut nånting:



Jag har i alla fall just nu fysik. jag och vendela ska göra ett arbete om rymden. nu kom vendela precis med förslaget att vi skulle göra om himlakroppar. hehe. har förövrigt massiv träningsvärk från igår av två timmars träning på gymmet.

nu slutar lektionen och jag har nu musik. sen är det slut för dagen och jag tror att jag ska gå hem idag.
BEACH 2010 here I come!


PUSS

landet nästa!

Nu är det landet som gäller. inget chill i helgen inte. Plugg som gäller i helgen!

Hörs på söndag/måndag!

<3


förvirrad..

Hej människor. är det inte konstigt hur mycket läsarna kan variera olika dagar? funderar vad det kan bero på..

Anyway. Jag ska strax i väg på dans. eller ja, om typ två timmar. ska försöka skriva ett arbete innan dess. har ett musikföredrag imorgon som jag inte börjat skriva på.
Så, det som har hänt idag är, jag började dagen med yoga i plugget. duktiga Isabel (klasskompis) hade lektionen. fan vad jag blir irriterad på alla brudar som fnissar, garvar och snackar hela tiden under en sån grej. Här anstränger sig Isabel för att göra en bra lektion liksom, så beter sig alla brudar som små fjortisar som fnissar oavbrutet och pajjar allting. irriterande.

Sen var det vanligt plugg efter det. Jag fick reda på resultatet på soprovet vi gjorde innan påsk på andra världskriget. Blir ni förvånade om jag säger att jag fick ig? Nej.

Sedan talade även vår mentor med oss om Lindas död som nyligen inträffat. Jag tänker inte låtsas om att jag kände henne som andra plötsligt gör bara för att hon har gått bort, för det gjorde jag inte. Dock är jag väldigt chockad över hela grejen, och tycker självklart att det är jättetråkigt. Så jag och två vänner åkte efter plugget till gymnasiet hon gick på där de hade en liten minneshörna med en skrivbok och ett fotografi på henne på ett fint bord. Vi skrev några meningar var. Vi var faktiskt de första som skrev i boken. väldigt konstigt tycker jag.



Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit lite mat. dags för mig att börja på arbetet. vi hörs!

Take care

kebab

En fin återställare med älsklingen nu :) Mycket trevlig dag igår btw. hörs senare! Bjuder på en sån där pundigbrud-bild.



och en lite mer normal bild i alla fall.




CIAO!

hey..

Hey. vaknade nyss. har ju inte bloggat på ett tag, men jag vet inte.. har väl inte haft tid kanske.. heh. struntsamma. Igår hände typ inget, jag umgicks med josse och kaijser med både jag och josse var så sega att vi på kvällen bestämde oss för att stanna hemma. faktiskt skönt... Ikväll blir det väl desto roligare. fredag liksom!?
aja, nu ska jag ta en dusch tror jag bestämt, äta nudlar och mackor och typ städa lite. småprylar. josse kanske är sugen på att träffas igen. har faktiskt blivit lite brunare ser jag. solade med josse här om dagen och blev röd som en räka, men det är faktiskt nästan nog helt brunt nu. härligt!

vi hörs snyggingar.

bye ♥


haha jag och mina töntiga sovtröja...

sega

haha.. Ser vi sega ut eller vad? Jag har inget att göraaaaaaa!!!


rastlös!!

Jag är helt osannolikt rastlös kan jag berätta för er. Så därför bloggar jag nu. Känner typ att idag vill jag göra någon nytta! Men finns liksom inget... alltså, finns inget plugg jag borde göra, eller städa något, handla något.. det finns typ inget att göra. Så jag får väl berätta lite onödiga saker för er.

Jag sitter just nu och äter en billys, *förälskelse*, dricker svartvinbärssaft och skriver på datorn.
 
Jag såg Evan den allsmäktige igårkväll. Det var lite roliga saker här och var, men FAN vilket dåligt koncept egentligen. jaja. det var mysigft att sitta och titta på något i alla fall.

Jag har en förjävla jobbig hicka just nu.

Nu tror jag att den gick över.

DET HAR SNÖAT IDAG. "¤%¤I#OP¤!!!!

Jag har en förjävlig underhudsfinne precis till vänster om näsan, så det gör ont när jag pratar.

Jimmy svarar inte på mitt sms.. :(

Det var väl typ allt jag hade o säga.

Hejdå!


sökta på mitt namn på google, då kom den här gamla bilden på mig upp.



åååhhh

Sitter hos älsklingen nu i hans soffa med ett täcke runt mig och klappar min finaste elvis. elvis är en katt för er som inte vet. Har precis ätit frukost. Jordgubbsfil med kalaspuffar. Det är toppen!

Sen önskar jag Jimmy all hans lycka idag då det är hans första dag på det här jobbet!

haha just det. för att byta ämne, så blev jag påmind igår om att människor känner igen mig på grund av mina rykten, människor som jag varken vet vilka de är, eller har träffat. haha, jag (som förövrigt såg ut som skit, helt oduschad, osminkad, mjukisar och tjocktröja) och Jimmy gick in på Willys igår här på Lidingö, innanför ingången satt det två eller tre tjejer på en bänk som verkligen tyckte att jag och jimmy var JÄTTEintressanta som stirrade ögonen ur sig på oss som jag själv ignorerade, men som jimmy sen sa när vi gått förbi dom, "fan vad som tittade på dig! såg du det?" Jo, jag ignorerade det bara. Sen när vi går ut från affären igen, så precis när jag gått förbi dem, så slänger en av dem ifrån sig ett litet "fjortis!" och jag vänder mig om och säger "ursäkta?"  dom typ tittar på varandra som typ förvånade över att jag sa något och spelade oskyldiga och då gick jag därifrån. Hur konstigt är inte sånt här egentligen?

Ni förstår att jag och Jimmy är ett jävligt intressant samtalsämne på den här sketna ön. hur spännande är det inte med "udda" förhållanden?

Nej nu släpper vi det. =) Ska jag gå ut och springa idag eller? Jag vet inte!!

Jimmy har förövrigt fixat min webcam som strulade en del förut. synd bara att jag är helt osminkad, men jag langar trots det, en bild!
nu kom simba (den andra katten för er som inte vet) och blev jättemysig så fick några bilder på katten också =)
så söt! <3








Bye!

äntligen hemma!

Och då snackar jag inte om programmet, utan jag är äntligen hemma. Så skönt! Har varit på landet hela helgen, därav inget bloggande. Men jag åkte i alla fall hem med Jimmy idag från landet, så jag sover hos älsklingen ikväll och åker hem i morgon. Jag och Jimmy har alltså sovit ihop i fyra nätter i rad inatt. vi har faktiskt aldrig sovit tillsammans så många dagar i sträck. mysigt =)
Vi har i alla fall precis ätit middag, jag åt en billys! shame on me! shame on me för hela påskhelgen.. gud så mycket skit man har tryckt i sig. kanske ska gå ut och springa i morgon när jimmy är på jobbet? hm..

Nu ska jag strax hoppa in i duschen tror jag. Hörs i morgon!

Love,
Johanna


dagens



"less is more..."

like a drop in the ocean


simba

"ÅH nästan... liite till..hhumngh..."


simba

"Ursäkta mig en sekund, jag ska bara ta mig en klunk te."


påsklov!

Har jag precis fått. eller mja, för typ exakt två timmar sen. Jag ska städa lite samt skriva en svenskarecension, vi hörs sen! PUSS


RSS 2.0