..

Nu är det duschen som gäller =) HÖRS!

Btw, min bror sa här om dagen att jag såg ut som Megan Fox. En komplimang? För modligen bästa komplimang jag någonsin fått.. haha. Hon är ju trots allt typ den snyggaste kvinnan på jorden...


peter griffin

... som sagt.. x) minst otäck! Fattar vad SÄR att se en sån här människa på stan! hahah


homer!

usch, så otäck! Hittade på fokis blogg... Grymt läskig han skulle se ut som människa :S HAHA


sportlov..

.. är underbart! Igår kväll så hade vi värsta släktträffen + älsklingen och min brors flickvän som också fick vara med, vi var alla på resturang :) himlans trevligt. kul att min mormor och morfar fick pröjsa resturangkäk till 12 pers. haha. Det var så himla sjukt i alla fall, för Jimmy och pappa beställde varsin maträtt, som de sen delade på. och en av dem var det starkaste de hade på den indiska resturangen, och det var verkligen STARKT. har aldrig provat på så stark mat i hela mitt liv.. Så Jimmy och pappa fick sig en trevlig upplevelse...

Idag vaknade jag upp brevid Jimmy, som tidigt gick hem till sig, jag ska strax duscha, städa lite, göra mig i ordning och kanske börja teckna på ett arbete till bilden. Jag ska förmodligen teckna denna bild!



blir en kul och lagom svår utmaning!


Ikväll blir det i alla fall Farsan på bio :) Trevlans. Nu ska jag göra lite nytta! Puss på er sötnosar!


vaxa bikinilinjen

Rekommenderas ej.


plugg...

Hejsanhejsan. Jag försöker göra det här attans provet i biologi. det är omöjligt! Suck. Jaja.

Puss på er!


HELG!

Jag har inte uppdaterat på en vecka och två dagar jag vet.. Men jag har inte haft någon blogglust! =( Menmen. :D Igår var en helt sjukt kul kväll, den började med att josse (som fyllde år!!!!!!!) bjöd en massa tjejer på sushi och thai buffé. :) det var skittrevligt! sedan spenderades resten av kvällen tillsammans med mina bröder och deras polare, samt mina. trevligt! ;)

I helgen bor jag hos Jimmy :) jag ska skriva ett hemprov i biologi nu. TRÅKIGT. ikväll blir det melodifestivalen med kött och potatis, chips och godis! Nice! Ha en bra helg nu :)

Ska börja på mitt hemprov nu...

Puss!






<3

tillängnat min bror!

Min bror Simon fyller idag 20 år! GRATTIS! Du är världens bästa brorsa! Trots att jag har hatat dig många dagar, så är du egentligen en av de viktigaste personerna i mitt liv! Jag är glad när du är glad, mår skit när du mår skit, och en SKÖNARE människa får man fan leta i år efter. och jag är så himlans glad för din skull att du har en så fin flickvän!

Grattis på 20årsdagen som fan!

Älskar dig storebror!








Grattis!

Toorsdag surrudu!

Hej allesammans! Jag är en lycklig och även lite olycklig människa just nu!

Olycklig på grund av att jag har detta uppslaget i mitt knä och texten är omöjlig! Åh jag hatar historia!



Lycklig på grund av mja.. ett flertal saker men jag var med om något underbart kul idag! Jag hälsade nämligen på min gamla lärare som jag hade i 3an-5an, alltså hela mellanstadiet. Den här snubben är utan några som helst tvivel den bästa läraren som existerar! FAN vad jag saknar honom! Har i alla fall inte hälsat på honom på ca 3 år, så jag kände att det var dags idag och drog med mig Ebba och Sofia, och vi skyndade oss till den lilla skolan efter vi slutat i plugget för dagen, Stefan slutar ju ganska tidigt han med. Men vi stod i alla fall på skolgården och tittade in igenom alla fönster för att försöka se honom, och då såg vi en siluett som avslöjade att det var han då man såg att han hade lockar på huvudet! Vi skrek, "Där är han!!!" och rusade mot dörren till byggnaden, jag kom in och ropade " STEFAN!!!!" med lycklig röst och kastade mig över honom av gläjde! Helt varm var jag inuti!
Det är lite knasigt, för hela min mellanstadietid kallade jag honom för "pappa", vilket inte var meningen utan det bara blev så, jag sa alltså fel hela tiden, men vilket resulterade i att han började kalla mig för sitt barn.

Så nu när jag såg honom och jag stod framför honom med glädjetårar i ögonen sa, "pappa!" och han svarade, "mitt barn" sådär kärleksfullt som jag minns det! Det kändes som att jag återfunnit en familjemedlem på något sätt! Och nu sitter ni och läser det här och tänker, "vafan, är det en lärare hon snackar om?" Och det är precis vad det är! ÅH han gör mig glad!

Sen har jag även simmat med min älskling jimmy, lagat mat, shoppat och annat smått. :)

bild! :D


hehe jag och timmy. Igår tror jag. :)


Här är en bild på mitt schema jag hade över dagen! haha meningen var att det skulle följas exakt..



hehe.. lite missade jag på, men mycket hann jag med!

Sov sött sötnosar!

Puss! <3

trött!

Det är just precis vad jag är nu. TRÖTT. Jag bråkade hela natten med päronen och kom i säng alldeles för sent, har tränat TRE gånger idag (i princip bara styrka) och det är sent nu. Eller ja, för mig är det sent! Gjorde förövrigt nationellaprovet i svenska idag som alla andra nior över hela landet. Men. jaja. I morgon är det onsdag. Jag fullkomligt HATAR onsdagar. Dagen börjar med hela underbara två timmar SO! yey. Bara tråkiga ämnen och slutar sent. Men har att träffa min pojkvän att se fram emot!

Är ni sugna på lite knasiga bilder från dagen? Visste väl det!


haha jag och josse. jag kör en, " I know you want me bejby."


Jag och timmy. Man kan liksom inte alltid vara vacker...


"Come to mamah.."


En bild säger mer än tusen ord.. Ser jag ut såhär?







<3



hehe =) Nu ska jag sova!

Natti sötnosar!

på tv!

Jag är alldeles strax med på tv! klockan tio på kunskapskanalen! Jajävlaru! Mitt genombrott! HAHA.

MISSA INTE!!

Jordens finaste!

Alltså. Jag saknar ord för hur fin han är! Min älskade sötnos har skickat ett blomsterbud till mig! Jag har aldrig blivit så rörd av något i hela mitt liv.. Sitter fortfarande och gråter som ett barn, och blommorna kom för ca en halvtimme sen! Gud vad fin han är!
Jag öppnade dörren när det plingade på, det stod ett blomsterbud utanför dörren. What? Blommor till mej? Har aldrig fått det på det här sättet förut! Jag tog in den och tog bort pappret. En fin rosa vacker bukett med en liten nalle runt och en liten lapp satt på buketten där han själv skrivit:

Älskar dig!
För evigt din!


Då brast jag ut i mega gråt och min pappa satt framför mig och visste typ inte vad han skulle säga, och jag bara stod och storgrät och skrattade på samma gång, han tog buketten, fixade en vas och ställde upp de vackra blommorna på bordet. De ska me till landet över helgen, så jag kan se dem jämt!

Fan vad jag älskar dig! <3



Finner inga ord.

fredag..

Håller på och packa väskan.. Ska ju till landet! Segt, men ganska bra ändå hinner med mycket plugg då. :)

såhär ser jag ut nu!



Puss!

naturlig..?

Ja. Detta är en mycket liten del av det jag ska lära mig att tycka om med mig själv. Mitt naturliga ansikte. Finns så mycket jag skulle vilja ändra på.. Men.

THIS IS ME.


duktig :)

ÅH! har inte kunnat komma in på min inloggning på blogg.se på hur länge som helst! GAH. så jävla dålig sidan är. Alltid något problem. Menmen. Jag har i alla fall varit duktig idag! Har pluggat so, franska, varit på ett yogapass, lagat nyttig mat och ska städa lite innan jag hoppar i sängen. Fan vad bra jag har varit idag! Haha juste! Hade ett missat samtal.. kolla upp det och det var baggebys blomsterhandel.. vafan liksom? cp. och dom svarade inte när jag ringde tillbaks :D hehe.

Nej nu ska jag fixa lite i rummet samt ta bort smink och sånt. Imorn ska jag till landet. ÅH sämst. Skitland. fan vad segt. Jaja. 
 
haha förresten. har haft lite av en otursdag idag. En fail grej som hände var att jag typ har en liten bodylotionflaska med innehåll som luktar kokos. hursomhelst, så skulle jag ta lite av den, men jag typ tittade bort och råkade vända den öppna flaskan upp och ner och hela skiten rann ut ur den stora öppningen och ner på mina byxor och skor. Kul! Tyckte Jossan i alla fall som garvade som ett as och fotograferade mig. =( Fick torka bort krämen med massa papper. jag stank kokos sen! Såhär glad var jag då! :



Den onskefulla flaskan!




Natti! <3


cp!

Nu är allt normalt igen. Fan vad sjukt.

cp blogg..

Hej människor. Min blogg har varit helt knäpp i några dagar nu och som ni kanske ser är all text i inläggen med caps! Helt sjukt.. Hoppas på att det försvinner, annars vet jag inte vad jag gör.... :s

buhu!

ÅH KOM HEM NÅNGÅNG!!!!!

Saknar dej så himlans massor ='(




Åh... Vill krama om dig älskling! ♥♥

jobbig tisdag =(

Inte så ansträngande egentligen. Bara så himla trött. Kanske inte så konstigt? Min drivkraft är liksom på skidsemester i åre.
Menmen. Jag dansade för ett tag sen och blev helt slut! Verkligen blivit helt otränad på senaste.. eller haha. senaste och senaste... Sen när var jag tränad sist?
Nej men det var trevligt, och min danslärare Ida är alltid lika trevlig!
Nu ska jag strax äta middag som jag hoppas är stärkande för min svaga och trötta kropp!

Bild från idag!



Nu ska jag gå och sussa! SKÖNT! klockan nio :) men känner jag mig själv rätt, kommer jag inte ligga i sägen förens runt halv elva i vilket fall. :)

PUSS!

dagen..!

Jag är så j*vla trött! helt sjukt! Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen, men jag fick typ inte säga ett skit :P helt sämst. Jag hamnade nämligen i någon konstig typ "frågeläktargrupp" som typ var med i programmet i två minuter och av dessa pratade en tjej och en helkonstig snubbe hela tiden. Han sa så konstiga saker. Typ att vi ungdomar inte betyder någonting och inte gör något i världen och massa cp. Tidigare sa han typ: Men om man skulle sno en massa cyklar... Sälja dom på blocket och sen ta närmsta bananbåt till New York, vad säger ni om det? Snacka om att alla ba, öhm.. jaha.. Han slängde ur sig en massa sånt skit. weird snubbe.

Men i alla fall! Vi blev lite sminkade innan, och det fanns massa fika. Jag åt ca 6 muffins. väldigt små dock..
Såhär ungefär såg jag ut i morse innan jag åkte iväg.



Menmen. imorgon är det skola igen. bajs. Missade förövrigt första danslektionen idag(!!) men ska ju dansa även tisdagar så får i alla fall dansa imorn :) Sen borde jag plugga idag till bajs-so provet som är på onsdag, om första världskriget. suck. helt sämst.

Saknar min älskling så sjukt mycket! ÅH. kom hem! Blir ännu jobbigare att vara ifrån honom när man VET att man inte kan träffa honom då han är bortrest. Annars kan det liksom vara att man inte har tid men då är det itne lika jobbigt... ååh. =( Titta vad söt han är :) Detta kom upp på min msn när jag loggade in!



Det står: Hej älskling. Hoppas allt är bra med dig och att TV grejen gick utmärkt =) Längtar efter dig varje dag
Varje sekund

KOM HEM!

gäsp..!

Fyfan vad trött jag är! Helt otroligt. Ligger med tårfyllda ögon i sängen och ska försöka häva mig upp och ta mig till duschen. Hur jobbigt låter inte det? Fan vad skönt att bara få somna om nu.. Nej, men jag vill ha lång tid på mig nu på morgonen, hitta kläder, smink, hår etc. Man får ju inte se dålig ut i tv liksom...

Nej nu ska jag försöka ta mig upp!

Puss på er!

haha.. jag som emo. ;) (spex)


RSS 2.0