dålig uppdatering!

FÖRLÅT för helt sjukt dålig uppdatering! har inte skrivit något alls idag! Men har gjort massor med saker idag! ska fatta det hela ganska kort.

Jag vaknade ca 07:40 brevid Josse, vi gick då upp för att åka in till buttericks tidigt, när dom öppnade för att köpa utklädnader. jag köpte något som ni får se imorgon vad det är för något. ;) Sen åt vi på donken, och frågade några finnar vad en fras på finska betydde, och de sa att de betydde något med knulla röv. det var himla kul att se deras reaktioner när jag sa meningen som jag inte visste vad den betydde x) haha! strunt samma. :)
sen satt vi i typ en timme och pratade skit med turkarna på hötorget om pumpor typ, efter det gick vi och mötte upp jimmyälsklingen, och vi gick runt på stad lite, sen åkte vi hem ganska direkt och tog det lugnt hos honom, sen blev det att vi åkte hem till mej och lagade mat och hade trevligt med människor. lugn kväll. :) tyvärr mår inte Jimmy så himla bra, då han troligen håller på att bli sjuk. ='(

Nu ska jag börja dra mej iväg! sov sött små sötnosar! <3


Godnatt bloggen! <3

Ja, just precis :) godnatt! Idag har jag varit i staden med Josse, jag har ätit middag hemma med familj, josse och Jael, samt varit hos Coco på östermalm där vi bara chillade. :) Sen påväg hem så träffade vi tre random snubbar, som definitivt var höga, men trots det trevliga. Nu har vi äntligen kommit hem, och ska strax sova. Imorgon blir det att gå upp tidigt, för vi ska in till stan och titta på buttericks, då det var en himla massa kö dit idag!
 



Sov sött,


stan med josse =)

godmorgon! jag är nyvaken och ligger fortfarande oklädd i sängen. jag ska snart åka till lidingö centrum och möta upp Josse, och vi ska kolla lite på halloweenkläder förhoppningsvis :) Hade btw besöksrekord igår!! 78 besökare =) skitkul. Nu ska jag iaf börja göra mig i ordning, så hörs vi senare <3 kanske bloggar från mobilen, vem vet?

Loves!


HAhahahha. ni kan ju gissa själva vem det är parodi på..






Humor! ♥

Sen onsdag..

Eller himla tidig torsdag kanske? mja, det får man väl se det hur man vill, men klockan har i alla fall passerat tolv. Idag har jag varit med Josse hela dagen, och vi har gjort mumsig pastasallad!

Lite senare åkte jag och Josse hem till Jael för att umgås med människor, och där blev vi kvar för kvällen. Himla trevliga nya människor man fick träffa! Alltid lika kul att se folks reaktioner när jag berättar om min pojkvän, och hur mycket äldre han är, och alla utbrister i ett "Vaaaaa!?", men att när de väl hör om vårat förhållande istället byter åsikt och tycker att det är jättegulligt och kul att vi lyckats få det att hålla så länge, trots att det inte är det lättaste! söta tjejer i alla fall, och alltid lika kul att träffa människor som får positiva reaktioner. 
Älskar dej hjärtat! Vi är så himla bra! ♥





Gonatt ♥



alter bridge

Ja, nu ska jag göra ett inlägg om Alter Bridge; världens bästa band! fler har säkert hört talas om bandet Creed mer, vilket var bandet innan alter bridge kom till med en ny sångare. och jag kan säga att jag är oerhört tacksam över det! ♥
 

Alter Bridge har länge varit en favorit, och jag tänkte lägga upp två låtar med dem, som jag tycker är topp två av alla deras fantastiska låtar!
Jag var själv på konsert med en vän för snart ett år sen och såg dem, vilket var helt fantastiskt!
Sångaren är grymt snygg, har jordens bästa rockröst och damn vad bra musik dem gör! helt otroligt!

Love you guys




Open your eyes heter den här fantastiska låten. 2:20=gåshud.




Broken wings heter den här låten. Jag saknar ord för hur BRA den här låten är verkligen är.


Kärlek. Jag säger då det. Kärlek.

godmorgon mina vänner! :)

är alldeles nyvakenför tillfället! sitter fortfarande med täcket runt mig oklädd i sängen, och mina ögon är fortfarande små. Jag ser typ alltid ut som en totalt nerknarkad knarkare när jag vaknar på morgonen, vilket speciellt min ena bror Fredrik tycker är lika roligt varje morgon.

Anyway! Har inga planer för dagen, men mamma vill att jag ska städa här hemma eftersom som att jag "ändå är ledig hela dagen". Ja, men då sprack det ju?

Själv älskar jag när det är städat i mitt rum, men jag hatar att städa. På tal om mitt rum så kan jag berätta det det snart ett år tillbaka har hållts på att göra om, men ett år säger väl det mesta liksom.. det går knappt framåt. minns inte ens när det fixades med senast. Mina föräldrar har i alla fall bestämt att de ska fixa med rummet nästa helg. Yep. Får se om det ens blir av!

Nu ska jag klä på mig lite, och borsta tänderna (då jag sket i det igårkväll) innan jag gör något annat!

Ciao!


trötter..

nu är jag jättetrött och ska nog gå och lägga mig nu! hade varit trevligt med en macka och ett glas oboy, men jag orkar verkligen inte fixa det! vill bara sova just nu! ♥
 besöksrekord på den här bloggen igen btw! ♥ 57 läsare idag :)


Godnatt! ♥


tjenis penis!

nu börjar det närma sig halv tio och små figurer börjar bli trötta... syftar då på jimmy och josse. de ligger och sover i sängen, men vi ska nog snart bege oss härifrån, eftersom att jimmy behöver sova. blir ingen film ikväll, men josse försöker fortfarande övertyga sin envisa pappa om att hon ska få sova hos mig.

Jag ska förövrigt få pengar av mamma snart så jag kan handla kläder! :) jag och Josse har också bestämt att vi ska sola i helgen, så man kanske får lite färg på sig!

nu ska jag väcka mina små älsklingar och åka hem.

puss sötnosar! <3


Hej bloggen!

eller godkväll kanske, snarare? sitter och halvpratar med jimmy i telefon.. jag och josse hade ju funderat på att ha filmkväll ikväll, men vet inte vad det blir av den saken. men hursomhelst, så ser jag att ni fortfarande läser! keep up the good work! det lutar väl åt att jag och josse i alla fall ska åka hem till jimmy och typ vara där tills hans ska sova, så får vi väl se vad vi gör sen.
Har förövrigt varit med Vendela idag, och vi har promenerat och pratat, så har jag lagat mat åt oss också. :) mina köttbullar blev så mycket mer lyckade nu än sist! menmen. nu ska jag stänga ner datorn i alla fall, så hörs vi snart igen! :)

pussar <3



Videoinlägg! haha x)


God morgon!

Ja, god morgon på er! Idag är det tisdag.. =) vilket betyder att det fortfarande bara är början på mitt höstlov egentligen! funderar på vad man ska göra idag... plugga lite? springa? frågade Josse om vi inte skulle gå och sola någon gång i veckan, så vi får väl se :) Josse ska även hjälpa mig med att fixa en ny header! kulkul. :)

ikväll vill jag hitta på något mysigt, typ se på film och äta godis med någon :) gissar att josse kommer bli offret, då vendela åker idag och jimmy inte kan vara uppe sent när han jobbar. Josse är då kvar. ;)
sen har vi funderat på att ha haloweenfest i helgen! vore inte det skitkul? ska tänka över saken. :)

nu ska jag gå ner och äta något. hörs snart!

Loves ♥



Visst är vi söta? Älskar dej skrutt!

God natt!

och sov sött alla mina små läsare =) har faktiskt idag haft rekord många läsare på den här bloggen, vilket jag tycker är kul! hade nog nästan 40 stycken unika faktiskt. trots det var det ändå ofta det dubbla på min förra. menmen.

natti på er! <3



Haha, visst är min bebis söt? även om han ser ut att lida så gör han inte det, utan vi råkade precis fånga på bild när han jamade x) fast det söta med Elvis är att han inte jamar. han pratar. och piper. han är så annorlunda. det är därför jag älskar honom så mycket <3

HAHAHA



Jag är lättroad i know, men gud vad rolig min älskling såg ut i olika "effekter" x) ♥

Porrgodis?

Hittade detta på aftonbladet:



Vad tycker ni om detta? själv anser jag att det hela är fånigt. godis som godis. man kan ju sälja godis i format av händer och fötter, och värför då inte av könsorgan? kroppsdel som kroppsdel?
Jag skulle i vilket fall kunna låta mina barn äta dessa godisar.
Samma sak som att varför lära sina barn att dom kommer från storken? säg hur det är i stället. blir så jävla trött på allt gullegull skitsnack.

Så vad anser nu ni om detta?

Min åsikt är i alla fall, godis som godis. håll käften och ät.

mat :)

så! nu har jag lagat lite mat =) det blev kokosgratinerad fisk, ris, lite thaimat, och till fisken en sås på créme fraiche med ingefära och citronpeppar i :) smaskens!



<3

Seg..

Ska snart eventuellt börja laga lite mat.. vet att jag har bloggat väldigt mycket idag x) men vad tusan liksom!
mamma ville iaf att jag skulle äta någon fisk dom åt igår...

puss så länge <3


haha..

Josefin gjorde ett vad med Jimmy, och om hon klarade av det skulle hon få en powerking av honom... Vadet var att gå igenom hela willys med simglasögon som inte var allt för smickrande. ursäkta den dåliga kvaliten. :P


 

vinterkläder =)

Jo.. nu är ju vintern verkligen snart här! i stockholm har vi ju ingen snö och just nu visar termometern på ca 7 grader. Men kallare blir det! och jag har införskaffat lite nya ytterkläder, och mer kommer det! ska förhoppningsvis i veckan åka till eventuellt skärholmen och shoppa väska, skor, och övriga plagg. :) åh vad jag älskar att handla kläder! vad är det för dumt påhitt egentligen att pengar inte kan göra någon lycklig..?

Jaja, la upp några av mina ytterkläder på bordet som ni säkert kommer se mig i, i vinter! :)



mysigt och varmt det ser ut va? :)
på bilden ser ni: 
en pälsmössa: H&M, ca 150-200:-
en dunjacka: bikbok 1.100:-
en halsduk: H&M, minns inte? 150:-?
ett par vantar: Åhlens ca 200:-
och ett par skor: Din sko, 5-600?

Så alla dessa kläder gick enbart på runt 2000!? FANTASTISKT!



Så. nog pratat om kläder. funderar på att dra mig ut och springa? men vädret är ju inte precis lockande.. + att det bara bli mörkare och mörkare...


Har i alla fall även funderat mer och mer på att videoblogga, så det kommer väl någon sådan inom en ganska snar framtid!

Puss ♥

I was born to tell you I love you






Tiger Lou - You can't say no to me


ska man skratta eller gråta? :(


why, oh why!?

Jag öppnade kylskåpet i hopp om att hitta något gott att äta, jag ser då till min förtjusning att det finns thaimat i två små matlådor! Jag tar ut lådorna ur kylskåpet men ser då till min förskräckelse att pappa har förbjudit mig att äta det!


Det står: "Får ej ätas av obehörig! Överträdelse beivras!"


Så jag var ledsen i några minuter tills jag kom på att jag faktiskt hade något himlans gott i frysen som jag sparat så länge! ♥



En billys! ♥



och min frukost är räddad!


Morning!

godmorgon alla små och stora. :) åh vad jag bara älskar att ha lov! ensam i huset. sitter vid datorn som jag tagit ner till köket, och bara njuter av lov! att bara göra det jag känner för! helt underbart. Sen kanske ni blir glada då detta självklart kommer innebära mer bloggande. :) vem vet, kanske lyckas öka mina läsare lite då? hihi. alltid kul att se att människor faktiskt läser bloggen. men i alla fall. nu ska jag försöka hitta något att äta :)

puss och kram, så hörs vi snart! <3

lägger upp en sjukt sexig låt, som jag bara älskar! videon till den är på cassie själv när hon dansar, vilket hon är helt grym på! synd bara att den är typ omöjlig att hitta på youtube..

men här har ni iaf låten!


                                          Cassie - Me & U

dagens söta citat..

Sades till mig av pappa:


Tack pappa!


god morgon!

just precis. vaknade alldeles nyss. tittade på lkockan och den visade fem över två, men sen kom mamma in och sa att vi ska ju faktiskt ställa tillbaka den en timme idag! så jag har vunnit en timme :D idag vet jag inte vad som händer alls, men mina två tidigare dygn har varit fartfyllda! eller.. ja, i alla fall uppbokade.

I fredags skulle jag som ni kanske vet på fest hemma hos min kära vän Josefin. (även kallad josse) Det var himla trevligt då det kom en himla massa människor dit. dock fick jag lite väl mycket alkohol i mig vilket inte var så himla kul, då jag dagen efter mådde väldigt dåligt. så förutom att jag på lördagen sov en hel del, så var jag även med jimmy, vi stack och käkade varsin kebabtallrik tillsammans med Mariel och Björnar. trevligt trevligt.
efter maten åkte jag hem till mig själv och hade middag med mormor och morfar. faktiskt trevligt, då det var länge sen man träffade dem. :) sent på kvällen åkte jimmy över och vi myste och sov ihop i några timmar. :)

så. :) nu ska jag ta och gå upp snart,

vi hörs snart igen!


Haha ganster man var en gång i tiden...


fekke!

är nu hos mig med älsklingen, men vi ska snart bege oss härifrån! ikväll blir det fest hos josse! :D nice! vi ska hämta upp vendela och hämta mina kläder hos henne. här har ni bild på hur jag ser ut i ansiktet för tillfället. är finare i verkligheten. :P





trevlig kväll sötnosar! <3

hahahah...

ligger med Vendela i sängen och har nyss tittat på ett klipp från youtube ett antal gånger, som jag bara skrattat, skrattat och åter skrattat mig till tårar åt! har haft det så galet knäppt ikväll x) kladdkakan blev HELT misslyckad! Nog talat om den x). hade iaf utvecklingsamtal och det gick bra. :) nu ska vi snart sussa för Vendela börjar drömma knasigt! lägger upp den helknäppa videon här på den otroligt roliga talande katten.

Natti!



Snart utvecklingsamtal..

och jag hoppas på att det ska gå bra :) alltid lite läskigt med dom.. Jag har i alla fall precis varit med Vendela som just gick hem. vi bakade en kladdkaka som nu står i ugnen. :) smarrigt!
ikväll tyckte jag att vi borde fira vårat höstlov, men inte många var på den idéen. då min skolan typ var den enda som hade studiedag imorn. Men imorgon händer saker hos Josse iaf! Nu ska jag fortsätta med mitt och ta ur kakan ur ugnen. :) ha en fin kväll älsklingar, så hörs snart!

Love! ♥


Gammal bild på mig och Vendela :) visst är vi söta? <3

hahahahahahahaha!

Try JibJab Sendables® eCards today!
En video jag och Josse just gjorde med bilder på mig och Jimmy!


Enjoy!

Lunch :)

Hej bloggen! Sitter nu på min lunchrast vid datorn då jag tänkte att jag skulle blogga lite! Idag har vi haft två prov! två stycken! Det första var so:n som jag pluggat till förut som gick bajs, och det andra var ett matteprov som gick bra :) imorgon har jag andra delen av matteprovet jag hade idag, så jag har alltså prov imorgon också!

Isabel kom idag fram till mig och frågade om jag vill ha en kattunge. Hon sa att det fanns några nyfödda små kattungar på elfvik här på Lidingö, och om ingen ville ha dom, skulle de avlivas. jag ringde direkt till min älskling och frågade honom om det! Självklart är de inte så himla lätt att bara skaffa en kattunge bara sådär, då det krävs massor med saker när man får ett nytt husdjur. Men vi kanske ska åka och titta på den i veckan och se vad vi tycker då :)

Nu börjar min franska om inte allt för lång tid, så jag ska väl börja dra mig :) Men vi hörs snart igen, troligen ikväll :) ha det bra så länge!

Puss ♥



Jag och Vendela för ca ett år sen =)


Helgen :)

Hej älskade lilla blogg! förlåt för jättedålig uppdatering! shame on me!
lördagen var i alla fall en helt jätteknäpp kväll, men fyfan så jävla rolig. träffade mycket nytt folk, och hade jättekul när vi drev runt på stan. kvällen slutade i fyllekäk på donken och jag sov hos min älskade. :)

I söndags jobbade jag bara med ett arbete tillsammans med Malin. det där i So:n ni vet. SJUKT jobbigt. men inlämnat och klart nu i alla fall.

Idag har jag varit med Timmy hemma hos jimmy och pluggat so till provet på onsdag som är på 29 sidor. VA quuuuvl! förutom det var jag med jimmy och myste..

Så efter denna korta sammanfattning kan jag ju lägga upp lite små bilder. :) här kommer lite från helgen!


Vendela, Jag och Josefin. :)




Outfit för kvällen.


så det var väl lite trevligt med ett inlägg? :) ni ska få ett om inte allt för lång tid! dansar ju imorn, och ska plugga till provet! GAH! lovar ingen uppdatering imorgon, men ska försöka hinna med!

Sov sött mina små älsklingar! ♥


och såhär snygg var man en gång i tiden...



LÖrdag!!

NICE! det är lördag och jag ska på fest ikväll! ;D wohoo! har städat lite idag och varit med jimmy. även slagit in den lilla presenten till lollo. :) Provade en jättegammal arieldräkt min mamma sytt till mig när jag skulle på disneyfest x) Helt cp. mamma stod och skrattade tills hon inte orkade längre x) förstår inte att jag bjuder på den här..


blöh...

Hej bloggen. ett galet trött inlägg här. simba är hittad så ni vet. var idag hemma hos jimmy med flera och såg Idol. Imorgon är det kalas! då är det party outfiten som gäller!

Natti ♥



Kvällsbloggande..

Hej bloggen. är trött och inte allt för glad nu, men jag skriver ett inlägg i alla fall.
Idag var jag i stan med Vendela efter skolan och bytte vantarna jag köpte förut, sen mötte vi jael och kollade i stan lite, sen åkte vi hem till jimmy, dit också jocke och josse tog sig. Jag och jimmy letade efter simba som varit försvunnen i två dagarn nu, och sen tittade vi på en film. har inte gjort så fasansfullt mycket mer idag måste jag säga, men beklagar över att det inte blivit några bilder från vad jag köpt än. Sov gott nu mina små läsare!

Love
johanna ♥


Stan med mamma!

Hej sötnosar. Idag var jag med mamma i stan och shoppade lite fint, men fick tyvärr inte tag på allt jag ville ha! Köpte en jacka, ett par vatar och en deo. skulle egentligen köpt mig en väska och ett par skor också, men hittade inget bra. och vantarna jag köpte var trasiga, så dom ska jag byta imorrn eller på fredag. tar nog kort imorn på allt jag köpt så får ni se lite. :) nu ska jag borsta tänder och sånt där man gör innan man sussar.


Natti ♥



hahaha

Ett litet inlägg till. är hon inte vacker?






JOHANNA DA BOSS.


Blondinbella

Hej :) lägger in ett litet inlägg igen. Jo, satt och kollade på blondinbellas blogg, jag och vendela såg förövrigt henne igår, hon har ju köpt lägenhet på Lidingö nu så nu kan man nog se henne då och då. jaja, har tänkt att jag tycker hon är finare som blond, men så hittade jag den här bilden som jag tycker är jättefin! jamen, är hon inte vacker? Folk klagar på att det ser ut som att hon inte har någon bh på sig, men jag tycker hon är fin!





puss


Dubbeltimme so..

Ja, visst känns det som att jag har dom ofta? lite för ofta enligt mig. Jag jobbar med landet Somalia, och det är fullkomligt omöjligt att hitta fakta om landets mat och vatten försörjning! Aja, nu kom josse till datasalen så nu blev jag lite gladare :) Josse är en fin prick och hon ser ut såhär: 

 Söt huh? ♥



Nu ska jag återgå till mitt arbete. I eftermiddag ska jag shoppa med mamma i stan!
Puss ♥


Kvällsblogg :)

Godkväll bloggen! :) just nu sitter jag framför jimmys bärbara med jimmy på golvet som pratar med katterna. Jag har idag varit med Vendela i stan och försökt hitta en praoplats på både östermalm, stureplan och gamla stan. tyvärr inga vidare lyckade resultat.. På vägen hem så var det ett fyllo som vi iakttagit hela resan hem som gick fram till mig, tog tag i min pälsmössa och frågade mig om den var äkta. Nej svarade jag. Men vad fin den va hurrudu! sa han då och jag svarade med ett elakt Tack. och såg ut ungefär såhär: -.-

Sen asgarvade Vendela som visste att jag hatar konstiga människor som går fram till mig och börjar prata med mig. Jaja. Jag dansade även idag, och det var kul! jobbigt som fan bara. Sen har jag inte gjort så mycket mer..

Jag har i alla fall fått en inbjudan av Lollo om en födelsedagsfest på lördag, då hon fyller år idag (GRATTIS LOLLO! <3) som ska bli himla trevlig att gå på. :) Sen kan jag också imformera er om att jag fick ig på mitt fysikprov!
SÖG ju. Förväntar mig inga lovande resultat på franskan heller..

Menmen, nu ska vi vara lite mer positiva! Det är inte alla som är värelösa i skolan liksom! :D jag är så stolt över mig själv över att vara en av dem i alla fall. nu ska jag gå tillbaka till min vardag.





Puss i ljumsken!


Bloggen!

Hej bloggen! bloggar i senaste laget, jag vet.. Menmen, nu ska jag berätta om hur min dag har varit som både har varit olycksam och tårande lycklig!

Jo, efter skolan åkte jag och Vendela in till staden för att hitta praoplats till vendela, och för att jag ville köpa lite småsaker. Ja, men det är ju så trevligt att ta en tur i stan med sin bästa vän likosm! :) Vi gick i alla fall runt i en rad olika affärer, och jag har köpt bland annat en pälsmössa, två par strumpbyxor och ett par söta små trosor! Sen hamnade vi på buttericks för att titta på lite utklädnader, så står det en plastgubbe och håller i en bricka med massa fejk-konjakglas. sånna där som det ser ut som att det är konjak i, men man kan liksom hålla dom uppochner utan att det rinner ut något. Jag tog i alla fall en sånt glas och "skvätte" med det på Vendela som trodde det var ett riktigt glas och tog tag i gubben i självförsvar så att alla glasen på brickan åkte ner i golvet och alla gick sönder! Så kom det en arg man som jobbade där och Vendela frågade om vi kunde hjälpa till med något, och han svarade argt " Ja, ni kan ju inte ha sönder sakerna här, det kan ni ju hälpa med." Så gick han därifrån och jag sa "bitch!" efter honom. sen skyndade vi oss därifrån.

Andra knasiga saker var att ett gäng snubbar råstirrade på mig när vi gick ut från dinsko, och efter ett dag sa en av killarna till mig typ "Elin Granberg?" och jag svarade med ett "Vaa?" och dom typ smågarvade och gick iväg, sen råkade jag stöta ihop med dom igen så jag gjorde bort mig och tyckte allt var så pinsamt och gick in i en vägg när jag försökte springa därifrån..

Men nu till det positiva! Efter att jag och Vendela varit i stan och satt på tunnelbanan påväg hem så reste jag mig upp för att gå av och möttes då av Victoria, min brors gamla flickväns blick, och båda utbrast i ett "Heeeej!!" och omfamnade varandra med en bamsekram. Den energirika och jätteglada tjejen som jag faktiskt har drömt om i konstigt nog ganska lång tid, trots att de gjorde slut för över ett år sedan, såg jag nu på riktigt för första gången sen dess!
Jag blev helt varm och glad i hela kroppen och vi småpratade om vad vi gör nu och hur livet är litegrann, sen skulle vi iväg och bli upphämtade av Jimmy så vi kramades och skildes åt.
Ett obotligt leende hade brett ut sig i mitt ansikte och jag var så glad att jag inte kunde hejda mig själv från att tårarna skulle börja rinna. Denna lycka satt i i någon timme och jag grät lyckotårar i tanken på att hon var precis lika bra som jag mindes henne, och jag nu påmindes om varför jag fortfarande drömmer om henne. Hon är ju helt underbar! Hon var som den syster jag aldrig hade!




Godnatt älskade läsare!


<3



Sista timmen!

Sista timmen nu och jag slutar om ungefär tio minuter. Tyvärr så blir det ju inget njut i helgen då jag ska åka till mitt land! FyfyfyfyfyfyfyfyFY så tråkigt! blir ju ingen helg för mig alls ju... =( Så deprimerande.. massa kul grejer ska hända i helgen som vanligt och jag ska sitta tolv mil uppåt i Sverige och ruttna liksom...

Nej nu vill jag inte prata mer om det, jag blir bara irriterad. Men det här kan kanske vara sista inlägget jag skriver innan jag åker till landet, och då hörs vi inte förens på söndag eller måndag! Men men.. nu ska jag återgå till det jag höll på med vilket var typ facebook.. haha.

Take care



Natti bloggen!

Nu ska jag gå och sussa, men först ska jag ta bort smink och borsta tänderna och försöka plugga lite mer franska. :) tror fortfarande inte att det kommer gå nå bra...

Men idag gick ändå orienteringen hyfsat. Jag fick leda alla till kontrollerna, vilket betyder att jag faktiskt kan läsa en karta lite, vilket jag inte trodde! kul. :) Annars har jag varit med jimmy i eftermiddag och gjort pretty much ingenting. ;) 

Men nu ska jag iaf lämna er till sängen eller vad ni nu tänker göra vid den här tiden. :) hehe. 
har funderat på att göra en liten videobloggning. har liksom aldrig provat på det, men tänker nog göra det nångång! :) 

Sleep tight!

 

Dags för..

Friluftsdag! Origentering here I come! Såhär lyder texten på min tränings tröja:



;)



Hörs senare idag! Puss <3


Mmm..

just precis. vad ska man annars säga när man precis tagit slut på en ben&jerrys liksom? Har precis tagit ur min hårinpackning. Fräsch, och fint hår.
Jag använder Garnier Fructis styrkande hårinpackning, som bara tar en minut! Helt klart värt pengarna. :) drygt 50:- (jag brukar ha i den längre än en minut för att det blir ännu bättre då!)

 




Har jag sagt att jag börjar kvart i ett imorgon btw? ;) Sovmorgon, oh yes!





Nu ska jag lägga mig och prata i telefon med pojken min =)
Godnatt mina små älsklingar <3


Kväll

Hejsan mina små läsare =) Idag har jag varit i staden med Vendela och fyllt i min praolapp och käkat på donken. Jag har även pluggat lite franska till provet på fredag. Jag fick btw bara ett vg/vg+ på krönikan! Är så grymt besviken då jag verkligen, verkligen hade hoppats på ett mvg. Men bättre lycka nästa gång antar jag...
Min vikarie på franskan idag var jättegullig och hjälpte mig med saker på franskan, då jag talade om för henne att jag hade svårt för språket, så hon hjälpte mig och gick igenom exakt vad jag ska kunna till provet. Faktiskt en hel del hjälp jag fick.. Skulle verkligen bli jätteglad om jag fick ett g.

Imorgon har vi friluftsdag, då vi ska origentera! woho.. ... . 
Sen ska nog jag och Vendela åka in till stan igen och jag måste köpa nya strumpbyxor! hehe. hål i alla dom jag har nu.. Nu ska jag ta en dusch tror jag, och plugga vidare på franskan som är skitjobbig! Har btw en underhudsfinne nedanför näsan som gör så ont att jag håller på att dö! men som tur är så syns den inte!

Ha en fortsatt trevlig kväll, så hör jag förmodligen av mig igen ikväll. :) gud vad jag är duktig på att blogga!

Sökte btw lite på google och hittade lite konstiga bilder..:



               Ett ansikte av händer! creepy!                        





Och vad kan detta tänkas vara för djur?



puss!


Lunch!

Hej hopp bloggen, jag har nu lunchrast, lunchen var inte god! Fisk som vanligt.. Har försökt planera min dag lite, då det brukar gå ganska mycket tid till spillo när jag inte planerar något.. Efter plugget hade jag tänkt dra in till stan om jag har sällskap (annars är det typ sjukt tråkigt) och bland annat fylla i praolappen. Efter det tänkte jag dra mig hemåt och ta en promenad, och sedan plugga franska, vilket jag verkligen behöver!

Men nu till veckans fulaste namn!....

Henok ♥

Hoppas ni fick en trevlig läsning, nu ska jag kolla min facebook!

Cool beans!


Dubbeltimme so..

Hej alla vackra människor! Jag har nu som ni ser ovan, dubbeltimme i so. Sjukt segt! man somnar ju liksom. Idag ska vi i alla fall på svenskan få reda på vad vi fick för betyg på krönikan! jag är så nyfiken!

Igår var dansen i alla fall skitkul, då vi började på vår andra dans. :) går nu i en grupp som heter "mix", vilket inte egentligen är min grej, och jag ska därför byta till commercial street, vilket är helt grymt roligt. Så, det börjar jag på till nästa termin.
Idag ska jag troligen åka in till stan efter skolan och skriva på min praolapp så det är klart :)  Sen ska jag plugga till franskaprovet jag har på fredag som jag tror kommer bli SKITsvårt, då jag suger totalt i franska.. Och helgen kommer ju inte heller vara nåt vidare rolig då jag bara ska jobba och slita hela helgen =(

Jaja, nu ska jag återgå till arbetet! Puss på er
<3


En bild från tiden då jag var blond. :) en av mina 25 olika hårfärger..


Kort uppdatering!

Har precis varit i stan med Vendela en sväng och fixat praoplats på Le cafée i sturegallerian. nice! ska nu springa till bussen, ska på dans! <3

Ciao!


Måndag kväll..

Hej igen bloggen. Har en liten tråkig nyhet att komma med här :( Min älskade bror Simon ligger på akuten, då han har haft konstant huvudvärk i en vecka nu, och inga värktabletter värker. Han har troligen hjärnhinneinflammation den stackaren! Så han ska ligga där nu tills de har fått reda på vad det är.. =( Jag är så himla orolig!
Förlåt mig för alla tråkiga nyheter, men allt är inte på topp i mitt liv just nu! fick förvörigt precis hysteriskt ont i ryggen.


En ca 1,5 år gammal bild på mig och mina bröder när vi var ute på nån pub i Grekland. Saknar. <3
Simon till vänster, jag i mitten och min andra bror Fredrik till höger.


Ta hand om er..

<3

Stan

Stan med Josse nu!



Jag idag.


Love! /


Kort uppdatering!

Hej människor. =) blir en kort uppdatering här nu, då jag har svenska lektion och ska skynda mig tillbaka snart! har precis lämnta in min krönika, och jag hoppas det blir ett bra betyg på den! Idag ska jag plugga lite hemma, och även åka in till staden med Josse och kolla bland annat praoplats! önska mig lycka till!

Love!

Johanna




Jag och älsklingen <3

Kottar

Jo, nu är det såhär att när jag inte har något att skriva som överskrivt så kan det bli lite knas. hursomhelst. idag har timmy och jag pluggat fysik, vilket faktiskt gick oväntat bra! Älsklingen ska snart åka hit och vi ska ikväll käka på donken som jag önskat :P Hade ändå tänkt att jag kanske skulle lägga upp min krönika. men jag bjuder ganska mycket på hur jag är på djupet, så jag funderade ett tag innan jag bestämde mig för att jag nog ska lägga upp den här.

Aja, jag har i alla fall panik över att min paroplats ska vara inlämnad och klar på fredag! PANIK. ska se om jag kan försöka få en plats i sturegallerian, där även Josse ska praoa. Har även funderat på att försöka på ungdomsmottagningen här på Lidingö.

Nu ska jag gå och sminka mig lite, och ta något i mitt extremt mjuka hår, så jag kan göra något med det. Vad vet ni om att tvätta håret med tvål om det är för lent? Aja, nu ska jag sätta på mig lite bättre kläder.

Puss!





Slutet på veckan..

Betyder att det mycket snart är början av en ny vecka. kul? njae, inte särskilt då den här veckan kommer bli skitjobbig rent ut sagt! Idag ska jag göra en massa plugg, bland annat så ska jag skriva klart krönikan som har deadline imorgon(!!) som jag ännu inte är helt klar med, och jag ska även försöka hitta på ett fyndigt namn till krönikan. jag satsar på minst ett vg i svenskan i år!
Förutom det så har jag fysikprov på tisdag som jag inte har koll på för fem öre, och en mindre franskaprovet jag har på fredag! vet inte hur något av proven ska gå.

Sen så har jag även en hysteriskt sorlig nyhet, vilket är att älsklingen kök som han precis har byggt färdigt har fuktskador! otur eller vad!? så han måste nu börja riva det igen ='(((( fy så deprimerande!

Mja.. något positivt då.. haha kommer inte på så mycket. x) Jag lever! och är inte jätte sjuk! det är väl positivt? :)
Nej nu behöver jag tyvärr fixa lite, ska duscha och klä på mig, timmy ska nämligen hit och plugga fysik med mig.
Ha det bäst mina ungsstekta bakpotatisasr!




Love


Däckbertil!

Hej hopp gummisnopp! jag sitter nu hemma hos jimmy med Vendela, Björnar, Jimmy, Mulle och Annie. :) vi ska typ ikväll se på film, om dom nu ska vara här ikväll. :) just nu bakas det bullar! sen blir det chips och dipp och filmen blir nog year one. nice! Idag har jag och jimmy i alla fall plockat miljoner plommon från min mark, som ni vet är jag plommonvakt hemma. x) never again! Jag ska såga ner det jävla trädet..

jaja, igår var vi i alla fall hos josse i början av kvällen, med massa människor, vilket var trevligt då jag knappt kände några utan fick nya vänner! x) sen så drog jag, jocke, jael och sara hem till jael och såsade. jimmy kom sen och hämtade oss. hursomhelst så börjar körslaget klockan åtta! ;D något att se på? x) haha!

Ha det bäst, mina vänner.






Love,
Johanna

Sista lektionen och fredag!

skönt eller hur? synd bara att jag är tokförkyld =( efter plugget ska jag nog vara med Josse och vi ska även ikväll förmobdligen ha filmkväll typ med några vi träffade på en fest för någon vecka sen som var trevliga. :) Kanske att jag är lite med jimmy om han inte ska sova hela kvällen. Lunchen var btw jättegod! :P höhö.

om ni kanske inte visste det så är jag ia lla fall plommonvakt hemma hos mig åt trädet i vår trädgård x) sjukt eller hur? det innebär alltså att jag ser till att det inte ligger och skräpar plommon på marken nedanför trädet. tror ni jag är duktig på min uppgift? njae. men det var ju för fan inte heller jag som valde den. Jimmy tycker i alla fall att detta är hysteriskt roligt. Jag ska hursomhelst plocka miljoner plommon innan tre imorgon då mamma ska åka till soptippen med dem.

Vi hörs med senare!

Love <3

Spexdag och sjukling.

Hejsan hoppsan alla friska och sjuka. Idag har vi haft spex i plugget som jag tidigare berättat om, det var jättekul att se alla utklädda faktiskt. :) efter plugget åkte jag, josse och vendela till jimmy där vi inte gjorde någonting i princip, då jag och jimmy är sjuka båda två. usch. inte så konstigt att den andra blir sjuk om någon av oss är det liksom? Men men, trots det tänker jag pallra mig till skolan imorn i alla fall då det faktiskt är currykyckling med ris imorgon som är min favoriträtt i skolan <3 hehe. Nu ska jag sussa! Natti!


Otroligt ful bild, men såhär någonting såg jag ut idag x)







Love,


RSS 2.0