kärlek!


Veronica Maggio - 17 år


Älskar låten! <3


God mat och fint sällskap :)

Yep :) Jag sitter nu hos älsklingen tillsammans med min bror simon och vi har ätit en hel del thaimat! sjukt gott! dit lär jag och jimmy gå flera gånger. :)

Jag har typ inte hunnit göra någonting av allt jag skulle göra idag. (som vanligt) Jag städade mitt rum som tog typ tre timmar och städa, då jag rensade och så lite. Men plugget och toaletten återstår! duscha får jag göra imorgon.

Nu ska jag återgå till mitt sociala liv. :) visste ni btw att jag och Jimmy har en blogg tillsammans? tyvärr blir den inte så ofta uppdaterad.

http://www.jlt-jlb.blogspot.com

Love, Johanna





MUMS!


godmorgon Världen!

Jag sitter här i soffan och ryser åt repriserna från idol i fredags när calle sjunger! haha :) jag och mina rysningar. haha nu börjar jag gråta också! vad söta dom är när dom står där och talar om mycket dom tycker om varandra! *snyft* *snyft* *snyft* gud vad känslig jag är alltså!

Nej, nu ska jag gråta lite till och torka tårarana, och därefter börja med allt det jag ska hinna med idag!

Jag skriver en lista.

*Städa toaletten

*Städa mitt rum (som ändå kommer se ut som ett bombnedslag om två dagar)

*Skriva en engelskarecension om engelskaboken jag läste

*Göra ett helt jävla hemprov i hemkunskapen

*Mysa med hjärtat mitt

*Eventuellt duscha om sådana fritids-sysselsättningar ens kommer att hinnas med.

Så! det var nog det.. Spännande va? Jag fullkomligt ÄLSKAR söndagar. NAAH. 




Såhär söt kan man ju vara nyvaken på morgonen om man vill..


Men jag ser hellre ut såhär... :)




det här är mitt sanna jag! ♥






Sen kom jag precis på att jag måste berätta om gårdagen!! Konserten var skitnice. :) Det var jävligt häftigt att se när alla lyste med sina mobiler när de spelade en fin låt. :) Hovet är ju trots allt stort så det var så himla häftigt. En annan cool grej var att dom spelade in en live-dvd igår, så jag kommer att vara synlig typ hela tiden! coolt huh? ;D
Mot slutet av kvällen så köpte älsklingen en ros till mig, vilket jag tyckte var extremt gulligt av honom ♥


Nu måste jag gå och börja med min "To do" lista!

Love, Johanna




Ett av förbanden, som var de duktigaste av de två enligt mig! sjukt cool brud!


                                            Takida!

fullspäckad lördag!

Äntligen kommer nu ett inlägg! Jag har verkligen inte orkat när jag praoat, då jag har blivit så extremt jävla trött, rent ut sagt! men hursomhelst, så är det helt grymt skönt att jag faktiskt har slutat min paroperiod.

Idag händer det en massa saker! först ska jag och Jimmy på basar i min skolmatsal som scoutkåren har annordnat! det blir kul! :P haha. sen ska jag och troligen min mamma på en tavelvisning som faktiskt är den största i hela världen! det är ca 500 elerver i årskurs 9 över hela Lidingö som har målat varsin tavla med temat "När fasaden rämnar", och vi ska nu gå och kolla in det! sedan ska vi ikväll på konsert! WOHO! Takida FFS!

Nu ska jag klä på mig, fixa mej och sedan ska vi iväg, för nu är älsklingen här!

Love, Johanna


stan och ont i fötterna!

Yep. Idag har det varit en hel del på caféet. eller jag blev i alla fall jättetrött i fötterna. sen hämtade jag pengar av mamma efter jobbet och shoppade ett par byxor och en liten klänning typ. :) sem träffade jag Josse och vi hade sällis hem. :) Så här söt är den underbara människan! :



finns inga ord för hur mycket jag älskar den här tjejen! :) finns ingen som sprider så mycket lycka!
Lots of love to you my friend!


Sen trodde jag att Jimmy skulle varit här för typ en timme sen, men tydligen inte... aja, ha det fint, hörs snart!

Love, Johanna ♥


sallad

Ett litet misslyckat samtal mellan mig och jimmy idag när vi diskuterade om vi ville ha sallad till middag.


Jag: Men vad finns det för sallader då?

Jimmy: ost-och-skink, kyckling, räk och fetaost typ.

Jag: Jaha... okej, men vad finns det för såser då?

Jimmy: Vitlök och road island typ.

Jag: Jamen, då tar jag en sås!

godnatt bloggen!

hejhej och godnatt. jag sov hos älsklingen i natt vilket självklart var jättemysigt. :) Idag har jag också städat, och efter jag hade gjort det så åkte jag och såg på bio igen med Mariel, Björnar och älsklingen. mycket trevligt. :) 2012 är verkligen en helt otroligt sjukt ball film. men utan effekterna skulle den inte ha varit någonting..

Jag ser även också att mamma och pappa har fixat lite med rummet och tapetserat.
Nej, nu ska jag gå och tvätta bort smink, sätta på mig en ansiktsmask och njuta lite innan det är sovdags.

Take care.

Love, Johanna





Man var snyggare förr...

paranormal aktivity

var en så äcklig film att jag saknar ord! såg den på bio med jimmy igår, och drömde om den hela natten! asså typ saker som hela tiden var relaterade till filmen. sen vaknar jag av att jag pratar med min mammas bästa kompis i min mobil, men bara i mitt huvud. jag låg alltså och pratade med ingen hela tiden. spooky huh?

nu ska jag i alla fall iväg till gymnasiemässan med vendela och jimmy när jag har ätit min frukost. det blir nog bra. :) ikväll kanske jag ska se 2012.. hur är den tro?


Puss,
Johanna


failade nyheter x)

hahaha, en del är jätteroliga faktiskt. x)

01:00-"Ja, jag kan ju inte berätta så mycket om någonting annat, så jag tar gärna vädret."

01:07-" Ja, det låter som att det skulle vara mitt fel då, men det är det inte." haha :P


hahahahaha

Ja, jag hittade några bilder jag inte visste fanns på min dator. x) hahaha, jag och Josse är så jävla bra ;D hahaha x) det handlar om att kunna bjuda på sig själv! det gör ALLA mycket gladare! :D

Enjoy!








hahahahaha







Så! det var allt för idag x)


...

Ja, exakt. punkt punkt punkt. Jag saknar ord för den här tjejen. Hon är vacker, söt, har utstrålning som få och hon sjunger som en gud. Jag gråter och ryser så det gör ont igenom hela låten. Behöver jag säga mer?


Det här är det bästa i Idols historia någonsin.


så trött!

Hej bloggen! det var sjukt längesen sest jag vet. <3 men jag var som jimmy nämnde på landet i helgen och har varit så himla trött när jag varit hemma. började ju att paroa igår på Le café i sturegallerian, och det är helt skadat hur trött man blir! Men nu sk ajag snart iväg till dansen, sen ska jag äta gott med jimmy efteråt :) i helgen ska vi se en skräckfilm på bio! tror den heter paranoid nånting. mys :) vi hörs snart sötnosar!

Puss!


Älsklingen gästbloggar.

Hej! Som ämnet säger är det här ett gästinlägg, eftersom min kära flickvän skriver alldeles för sällan;) men hon har lovat att börjar skriva mycket oftare från och med nu! Toppen eller hur:). För övrigt ligger vi just i detta nu och tittar på tv, jag bloggar från mobilen. Det svåra med gästbloggandet är att man inte kommer på något vettigt att skriva. Hönken har varit på landet hela helgen så vi njuter av att få vara med varandra nu. är säkert dessutom därför hon inte bloggat så mycket. Tack och hej! /Jimmy.

godnatt!

Godnatt läsare :) Här har ni något att roa er med innan ni lägger er till sängs!

www.Tachansen.nu!

Enjoy! <3

ansiktsprodukter!

Just precis. :) tänkte göra ett inlägg om mina ansiktsprodukter! alltså allt ifrån smink till hudkrämer!

Jag lägger upp en bild på endast det smink jag använder på vardagarna! 



Till basen har jag tre olika foundations, ja. Detta pågrund av att ingen av de har just den färgen och egenskaperna jag vill ha, men det har alla tre tillsammans! haha, jag ska köpa en ny foundation snart som passar mig bättre, så jag slipper ha tre olika. ;) efter att jag lagt foundationen som jag vill ha den lägger jag på ett rosa rouge från Lars Wallin som jag tycker om jättemycket! I vanliga fall brukar jag också ha ett brunpuder, men det vart stulet när jag hade fest för någon helg sen.. Menmen!
Sen böjer jag fransarna och jag har två olika mascaror, då de är som med mina olika foundations, de har olika egenskaper. Sen blir det ibland eyeliner under och över ögat, kanske någon ögonskugga om jag känner för det, och ibland även vit kajal om jag känner för det också. Sedan så fyller jag ibland i ögonbrynen litegrann om jag vill. gjorde det oftare förut, men tycker nästan att jag blir sötare utan. :)

Men när kvällen är slut använder jag dessa produkter!



Jag tar först bort sminket med ett sminkborttagningsmedel från apoliva, peelar huden om så behövs, sedan tar jag mitt ansiktsvatten på en bommulstuss och tvättar ansiktet i! Efter det tar jag min nattkräm, som är lite fetare än de man har på dagen, och när jag vaknar tar jag dagskräm-varitionen, och sminkar mig sedan!


Så! :D nu vet ni vad det är jag egentligen har i ansiktet hela tiden! 


Snart kommer älsklingen! ♥

Hejdå på er!

Onsdag!

Jag är hemma idag och är sjuk. Jag tog svinissprutan igår, så jag har helt fruktansvärt ont i armen. kanske också därför jag är sjuk? Skulle egentligen ha gjort ett omprov i franska idag, men det blir väl imorgon istället..

Så.. jag har inte så jävla mycket att säga egentligen. Men ni lär väl få en del inlägg idag då jag är hemma liksom. ska inte så göra så himla mycket idag, förutom att typ plugga lite. Imorgon har jag fysikprov! 

Har suttit nu i en halvtimme och kollat igenom MASSOR av gamla bilder på den gamla datorn. lägger upp en söt bild på mig och Vendela som togs för snart tre år sedan! ♥

 
Visst är vi söta?

Puss! ♥

sämst uppdatering!

Hej älskade lilla sötblogg! förlåt för typ ingen uppdatering alls senaste dagarna! jag ska bättra mig! Idag har jag varit med Josse och älsklingen, och jag har bakat som vanligt, haha! Brownies den här gången. tyvärr lite för länge inne i ugnen. menmen. jag har även pluggat idag! (Fysik) Har jättemycket i skolan den här veckan!

Idag skulle jag ha läst ut en bok i svenskan.
I morgon är det massa matteläxor som jag är sen med som vanligt som ska in.
Onsdag är det omprov i franska, engelskabok ska vara utläst.
Torsdag har jag fysikprov
Fredag franska och so.

En hel del, eller hur? man stressar ju ihjäl sig av plugget! En gång var jag så stressad att min mens blev en vecka sen.. Inte bra.

Men hursomhelst.. Nästa vecka går jag på prao i två veckor. ska bli jättemysigt ärligt talat..

Ni måste bara se hur mysigt det ser ut i min mysiga lilla sänghörna just nu! ♥




Hörs imorgon, nu ska jag mysa med älsklingen! ♥

svensk humor på riktigt. så jävla bra.


hej sötnosar!

och förlåt för dålig uppdatering!! vet att jag inte har skrivit på en dag eller två, men nu gör jag det iaf. :) Idag har det varit skitväder hela dagen, men snöblandat regn. efter skoldagen som var som vanligt, så åkte Vendela med mig hem och bakade kladdkaka. Jimmy kom runt halv fem och då mös jag till det lite med kladdkaka, varm choklad med grädde, och tända ljus. :) nu är jag och Jimmy hos honom och han småfixar med grejer. :)

Pipen mår förövrigt bra för dom som undrar! Nu ska jag mysa med älsklingen, så ta hand om er sötsaker! ♥





pipen! <3

Hej bloggen! Idag har det hänt något alldeles speciellt!

Jag och Vendela var nämligen påväg hem efter skolan, och skulle gå från busshållplatsen till ica. vi passerade då parkeringsplatsen och då ser jag en liten luden krabat som ligger och sprattlar och rullar sig hejvildt! Den såg så hjälplös, svag, och lidsam ut att jag kände att jag verkligen behövde göra något! Jag gissade att den blivit fångad av en katt eller något och lyckats ta sig ifrån den, och egentligen behövde avlivas. fast än jag vet vad som borde göras klarar jag inte av sånt, utan tog honom i min gympatröja och han fick följa med hem.

Jag satte honom i en plastlåda på en tröja, samt lite tyg och en garnystan. efter ett tag åt han lite ost jag gav honom, och han lade sig och sov. Nu har jag flyttat över honom till en större låda i mitt rum där han bor på tröjor, en handduk samt lite annat mysigt att krypa in i. han tycker i alla fall helt klart om ost. Han stannar i vilket fall tills vidare.

har inget fotografi ännu men såhär ser han ut ungefär <3



Han heter Pipen btw!

Måndag, måndag, måndag...

Hej bloggen. godkväll. jag har inte bloggat idag förens nu men har gjort lite annat, och har även inte orkat.
jag har idag typ haft den sämsta dagen i skolan.. har mått så jävla kasst och varit helt sjukt trött. tack till er fina, fina vänner som stöttat mej hela dagen! och då menar jag Vendela, Timmy och även Josse.
Efter dagen träffade jag älsklingen, vilket jag verkligen, verkligen behövde, är fortfarande hos honom nu och vi ligger på sängen båda två och han sover lite, trött som han är. vi har sett på "det levande slottet", en animéfilm som är gjord av Hayao Miyazaki som även har gjort filmen "spirited away". Filmen vi såg var helt okej, men tyckte ändå att hans genombrott var bättre. Men det var hursomhelt helt underbart att ligga i sängen tillsammans med älsklingen och bara hålla om varandra, äta glass, se på film och pussas.♥
Han gör mej alltid så himla glad! ♥

Nu ska jag få lite liv i honom så ska vi laga lite mat!

Ciao sötnosar! ♥



saknar ord för helgen...

Har inte uppdaterat någonting under helgen jag vet. I lördags var jag med Josse, älsklingen och hans vän Stefan. vi shoppade i skärholmen, och var på kyrkogården. På kvällen började jag och Josse fixa oss i ordning då det var fest på g. Jag var bunny! glömde tyvärr ta bild! men lägger någon ut en ska jag visa er ;) rawr! många var här, men det gick bra. det blev dock stopp i toan och ett litet glas gick sönder. små skador!

Idag var jag med josse och jimmy då vi sov hos mig. vi städade, jag körde ner handen i toaletten som var fylld med vatten för att fixa stoppet, nice. samt åkte och åt kebab. gott? svar JA. Sen for vi hem till mig för mer städning. när huset var klart åkte vi hem till jimmy. där fick jag ett samtal av pappa, som han inlädde ungefär såhär: Ljug inte, vad gjorde du igårkväll? hur många var här?
Mja, ni kan ju gissa hur det har gått därifrån. Jag kommer få FETT med smisk inom en snar framtid.

Förövrigt har jag haft lite andra konflikter i privat livet som tagit på mig, så jag därför är helt otroligt trött..
Vill bara sova men madre och padre vill prata innan jag somnar. bajs.

Hoppas ni har haft en lättare helg än vad jag har!

Bloggar när jag har ork.

Puss.



/gästblogg/

tja :) josefin här, jag har precis fixat johannas header ;) vad tycker ni om den?
om ni också vill ha hjälp med header så kan ni nå mej på:
[email protected]
antingen mail eller msn :P
ha det fint!
/josefin.


RSS 2.0