Var man..

..Inte snyggare förr?


HAHA..


Bra låt.. :)

Tänkte lägga upp en bra låt av Amanda Jenssen. :) grym tjej enligt mig! Jag är mycket för hesa röster. finns det något som kan göra en så mjuk och lugn i kroppen som en grym hes killröst liksom? haha jaja, här kommer den iaf. :) OCH en bild på min nya hårfärg! ;)






Mjaha?

Morning bloggen. Idag stannar jag hemma från plugget då jag är lite sjuk av mig. ska skriva en krönika under dagen, eller i alla fall börja på den. ska även göra andra små uppgifter som ska lämnas in. Sitter nu och äter bullar och tittar på skor =) GE MIG! åh. får snart lite pengar. men vill ha mer. hela tiden. kläder. skor. väskor. GAH.
men just det ja! jag fick en liten present igår av världens bästa pojkvän. :) False lash effect mascara från maxfactor! ni vet den från den där reklamen där hon som pratar om den betonar den så fånigt? :D har ännu inte hunnit prova den då jag fick den igår kväll. men jag har velat ha den ett tag, men inte kunnat lägga ut pengarna på den. söt han är. <3

Igår så såg min dag ut¨så här: jag vaknade, gick till skolan, lektioner, fotograferades för kamratstödjare, stolt som jag är ;D , bakade bullar på hemkunskapen och efter plugget drog jag och Vendela hem till mig, jag färgade håret, älsklingen kom hem till mig, han skjutsade hem Vendela och mig till dansen, efter dansen köpte jag massor med godis på superstore, då det bara var 2.90 på lösgodis =) blev nog runt ett kg. sen åkte jag och älsklingen till honom och åt, såg på Idol och jag pluggade lite. sen åkte jag hem och sov.

Imorgon ska vi ha spex i plugget, vilket innebär att alla i min klass ska klä ut sig till något, som vi ska gå runt som hela dagen, som vi också ska fotografera. Jag tror bestämt att jag ska vara emo. ni får nog någon bild imorgon på hur jag såg ut i alla fall.

Aja, nu ska jag nog börja plugga lite. eller äta. eller något. Men är inte dom här skorna himla snygga? :P ska nog införskaffas eller några liknande så småningom. :)


Yummie!



Love,
 Johanna


kort inlägg..

Godkväll bloggen. det här blir ett väldigt kort inlägg, då jag är helt skadat trött. Idag var jag efter skolan i Lidingö centrum med Vendela och Josefin, där jag köpte en hårfärg och lite hårklämmor och så. sen åkte Vendela hem, och Josse och Gleb tog sig till Jimmy en halvtimme efter att Jimmy hade hämtat upp mig i centrum. förövrigt, så när vi då satt i centrum, så kom en man fram till oss och frågade om någon av oss ville ställa upp i frågespalten i Lidingötidning. Jag som var mest överväldigad fick vara med x) lite knasigt sådär. så håll utkik efter mig!

Imorgon har jag engelskaprov och jag var tvungen att skriva en liten uppsatts på 200 ord eller mer som jag ska lära mig utantill och sedan skriva på provet. kul. blev precis klar med den. lycka till att komma ihåg hela liksom. blev förövrigt typ bara 195 ord. :>

Nu är jag i alla fall hysteriskt trött, och tänker nu lägga mig ner i sängen som jag sitter på och sova i sex och en halv timme. Godnatt kära läsare.


Måndag..

godmorgon bloggen. :) är mycket utvilad efter en lång sovmorgon. skönt! min buss går om en timme, så ska strax börja fixa mig i ordning.
Vi börjar i alla fall dagen med gympa. origentering. usch. haha. :P i eftermiddag blir det plugg som gäller då jag har engelskaprov på tisdag, som jag inte ens vet vad det är på. bra johanna. 

Ni kanske ser att jag råkar skriva mej/dej/sej osv ibland och mig/dig/sig..? det beror på att jag alltid skrivit det med det förstnämnda på min tidigare blogg, men försöker nu ändra på det. :P

ska även i veckan färga håret tillsammans med Josse tror jag! tjockt nice! båda två hade tänkt sig det ganska mörkt. blir nog bra. :)

Det blev ett litet underligt inlägg det här, men nu måste jag börja göra mig i ordning! puss på er! <3

 



the things we owe - Takida


Markoolio!! ;D

haha, jag är helt lyrisk idag! :D haha vi hade nämligen skolstafett idag, då är vi på ett ställe på Lidingö, där det är alla möjliga olika människor! små, stora, utvecklingsstörda och massa andra människor! Markoolio uppträdde och jag och Vendela stod så nära scenen vi kunde omringade av glada mongolider som var lika överväldigade som vi, om inte mindre. x) jag sträckte ut min hand mot markoolio när han var nära, så gav han mig och Vendela micken och vi stod där och sjöng "värsta schlagern" för typ 1000 pers! :D

Sen var vi så lyckliga att vi gick och berättade för alla våra vänner som då troligen hade hört oss sjunga x) sen gick tillbaka till scenen när han skulle skriva autografer och jag talade om för honom att han typ varit min idol sen jag var plutt, och frågade om jag vill krama honom. självklart fick jag det! kunde inte låta bli att pussa min barndomsidol på kinden. då skrattade han och skrev mig en autograf med ett hjärta på och önskade mig ett bra liv. ♥

så, detta lär hålla mig lycklig en månad framåt! ^^

Ska också berätta att jag drömde en så himla fin dröm. Det var så att jag och Jimmy hade fått en bebis, och jag har aldrig skådat något vackrare i hela mitt liv! åh, önskar så gärna att det kunde bli verklighet! (Nej jag ska inte bli mamma vid 15 års ålder.) Kommer i alla fall DÖ av avundsjuka när Mariel, (Jimmys bästa vän) föder sitt barn! ÅH! LYLLO henne!!

Jaja, back to life. ;)
nu är det i alla fall såhär, att jag och Josefin ska åka till mitt land strax, så jag ska packa mig en liten väska, så ska vi ha det så himla mysigt! puss på er sötnosar! ♥




ehm..

hm.. några timmar senare och jag sitter på precis samma plats än. vilket betyder att inga sysslor har blivit gjorda. ska strax börja baka, och väntar på besked från jimmy om han ska orka ta sig hit för att träffa mig eller inte. i så fall blir det idol som gäller. :) mys. puss och kram till er så hörs vi snart igen. =)


Mellis, choklad och bra musik.

kan det bli mycket bätter än så? ;D ja, klart det kan. men det är trevligt i alla fall. :) efter plugget så stannade jag och vendela kvar i skolan och låg i korridoren och lyssnade på musik och gamla inspelningar i en och en halv timme. trevligt. :) sen åkte jag hem, bytte till myskläder och fixade lite mellis. har även gjort en liten "att göra lista" som ser ut såhär:

1. Duscha! (då jag tycker det är skönt att slippa på morgonen haha!
2. Baka en morotskaka till pappa. (och kanske en till mig själv.)
3. Plugga! (ack så tråligt, men måste göras. har trots allt tre prov i nästa vecka.)
4. Blogga! (vilket jag gör nu. ;) kom först på listan. )
5. Träffa Jimmy och se idol :)

Så! där har ni min otroligt fullspäckade eftermiddag! haha. Hade även tänkt att lägga upp låten jag prata om sist!



Nickelback - Rockstar


Suck...

Hej ni som nu läser detta. sitter på mitt rum och lyssnar på en jävla bra låt. Nickelback, rockstar. grym låt! jävla nice röst han har alltså. Jag är helt galet mätt efter sista timmen i skolan som var hemkunskap, då jag och Timmy gjorde korvstroganoff. har tillochmed tagit av mig byxorna. haha.

Senare idag har jag dans, men jag vet inte om jag ska gå på den. skulle ju verkligen behöva, då jag missade den senast, men jag tror nog fanimej att jag har lite feber. har frusit till och från nu i några dagar, samt haft huvudvärk, och varit ganska seg. nästa vecka har jag tre olika prov i franska, engelska och kemi. Va quuuvl! Faen då. plugg som gäller nu alltså. älsklingen ska nog hjälpa mej med ett litet hemligt ärende senare.

Ha det bäst, vi hörs snart! <3

ps. headern kommer nog inte förens i helgen. ds.


Ny blogg!

Hej min alldeles nya blogg! =) Jag heter Johanna och har tidigare ägt en blogg som du hittar här : www.johannabrundin.blogspot.com, men kom fram till att jag ville byta blogg. speciellt som min pojkvän har fixat och trixat med den så den ser helt sjukt knas ut. men jag har i alla fall nu skapat denna blogg, som är under redigering, men den ska nog snart ha blivit så fin så. :)

vi hörs snart! puss Johanna

RSS 2.0