helg!

Jag är fruktansvärt trött efter en natts festande och tre timmar sömn... Men sova hinner man inte med om man vill fånga dagarna!

Igår var jag och älsklingen på bio och firade vår 2,5 års dag. hehe. vi såg shrek. :) välgjord film som alltid men storyn var lite tunn. typ.

Vad mer som hände igår var att jag klickade hem de två supersnygga pjucksen från nelly. De lär precis hinna fram till mig innan jag åker men... Jag vill ha dom nu nu nu!

Idag är det alltså fem dagar kvar tills jag och min älskling åker på vår första utlandsemester tillsammans.
Så vad som ska göras idag är att tvätta (om jag orkar....), städa (jag borde verkligen..), se detta family guy maraton med vänner samt ta någon öl..

Jag ska ta något uppiggande och sätta igång.

Puss på er!



jag och världens bästa simon! (storebror)

älskling,





för två och ett halvt år sedan..

och nu älskar jag dig mer än någonsin.



<3


shoes!

I want these so badly!

Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM             Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

ska klickas hem från nelly.com så fort som möjligt....


städa..

Min mamma väckte mig för ca 2 timmar sen och sa "jag hade tänkt att du skulle dammsuga huset idag. Sen så kan du ju passa på att städa upp i ditt rum också." ÅH. ingen vila här inte. men man får väl sätta igång snart.. synd bara attt jag har pms idag. vilket innebär att jag är väldigt lättretlig..

Imorgon kanske det blir grönan med Jimmy också. we'll see.

Puss!


tisdag?

Jag tror att det är tisdag idag. eller måndag? nej inte måndag. onsdag kanske. fast, näe. hm. svårt att hålla koll på dagarna när man har lov. men jag tror bestämt att det är tisdag.

Idag ska jag, vendela och kaijser åka in till staden och handla lite smått och gott, och senare ikväll blir det sushi med resten av gänget. fan vad nice.

Nio dagar kvar tills jag och Jimmy åker till Kreta! <3

So long!


elvis..

är som ni vet min pojkväns katt. :) eller nej, det VAR min pojkväns katt. Elvis är numera min!! hihi :D Jimmy gav honom faktiskt till mig i förrgår. sådetså.















Avis? ;) hehe.

dags attgöra något av dagen! typ städa upp i mitt skitiga rum! Puss på er!

Krya på dig Mats!


att ha lov..

Är det bästa som finns. visst allt har sina små nackdelar.. typ som att man festar en hel del, inte sover och sen säger saker som man glömmer.. Du vet vad jag menar, Jimmy. Förlåt för det, igen.

Men bortsett för små snedsteg så är det hur härligt som helst. jag vill aldrig med jobba eller plugga, någonsin! Jag märker ju när jag är ledig hur mycket mer man får ut av dagarna, av livet, när man inte är bunden till något den största delen av alla dagar typ. Aja, man ska väl inte klaga egentligen...

Inatt sov jag hos jimmy, på morgonen åkte han till jobbet, sa hejdå och jag somnade om. Sen vaknade jag igen av att mitt hjärta (jimmys, jag önskar jag kunde säga min, katt elvis) står och gapar nedanför sängen. för fullt verkligen. han snackar ju en hel del men det lät som att något var halvt panik typ, men jag trodde han var i ett extremt behov av uppmärksamhet så jag tog upp honom i sängen och började mysa med honom. sen hörde jag ljud ifrån köket, ställde mig långsamt upp, med ett täcke runt kroppen började jag gå mot köket, fönstret stod vidöppet och jag tror av det jag hörde att någon helt enkelt försökte ta sig in i lägenheten.
kul sätt att vakna på.
Jag ringde jimmy och berättade, men naiv som han är sa han bara "var det inte barn som lekte då? Eller så kanske det var en katt."
Nej, det lät alldeles för fiffligt för att vara något annat än en människa som försökte ta sig in. äsch, struntsamma, ingen skada skedd.

Idag ska jag fånga dagen. som jag faktiskt har gjort de närmsta dagarna. Så mycket att jag inte ens sov natten till igår. jag var lite smått trött igårkväll....

Ha en bra dag!

Puss


<3

Gotland

Hejhopp. Bloggar från mobilen för första gången. Jag är på gotland för tillfället, jag längtar hem, men det är iallafall bra väder. :) Jag kommer hem om två veckor och två dagar. Jag jobbar på brännan så länge, så får vi se om vi hörs något mer ;) Puss sommarsötnosar!

RSS 2.0