shopping!

Nu hade jag tänkt langa upp lite bilder på vad jag köpt de senaste dagarna. Allt kommer inte med, men nästan. :)


Jeansleggings, ett oversizelinne, ett baslinne i fin färg :) och ett par svart och rosablommiga örhängen.


Ett par skor. :)


Tre fina oversizetröjor från gina i tre olika fina färger.. :) ja ni ser ju själva.


Partyfeet-gel sulor som dämpar smärtan när man går i höga skor. :P och slog även till på BOBBY'S hårspray, då jag var i behov av en bra spray. Hoppas den är värd pengarna!


Nu ska jag skriva en svenskakrönika och prova kläder inför morgondagen. Ska ju spela in tvprogram då!

Puss! ♥


love story

Första gången jag såg dig var i min egen hall. Man hade liksom hört ett och annat om dig, men aldrig riktigt vetat vem du var. Jo, för mig var du då min brors flickväns ex. (men fortfarande bästavän) Jag var sjuk, osminkad och iklädd skitkläder. Hade jag vetat vilken plats du snart skulle ta i mitt liv hade jag nog försökt göra lite bättre intryck. Det jag tänkte när jag såg dig var ungefär "det där måste ju vara Jimmy.. så det är han ser ut." kanke låter negativt, men var nog väldigt neutralt.

efter att vi 2007 den 26 december bytte nummer slumpartat över msn ändrades mitt liv över två dagar. Att någon kunde vara så spännande och intressant..? Kanske hade det då med att göra att du var så mycket äldre och så mogen.. Ingen liten skit som inte vet vad man säger till en tjej eller hur man ska handskas med en.
Dagarna gick, timmarna och minuterna, smsen skickades och togs imot gång på gång under hela dagen. Varje dag. Den 15 januari 2008 när jag och en vän var på donken i stan och du "hade vägarna förbi" skulle vi träffas för första gången. Den kombinerade känslan av förälskelse, panik, nervositet, spänning och rädsla är det jobbigaste jag varit med om fysiskt i hela mitt liv, jag trodde jag skulle avlida. Men då kan man ju samtidigt konstatera vad det här mötet skulle betyda för mig. Hur viktig du plötsligt hade blivit i mitt liv.
Efter ett-om jag ska vara ärlig- väldigt pinsamt möte och vi skilts åt var jag i full extas. Jag var kär-på riktigt.

Varje sekund fanns du i mina tankar, jag tappade greppet om verkligheten. Mitt psyke svävade bokstavligt talat på rosa moln.

Våra första möten var så fånigt nervösa och tysta, men så småning om träffades vi faktiskt hemma hos dig-bara du och jag.
Jag var nervös så jag höll på att dö varje gång.. Hur handskas man med killar som vet vad kärlek är och vad det går ut på? Det var så ovant, men ändå det jag alltid hade velat ha. Sedan kom den första kyssen den 30 januari 2008. Ett datum som jag kommer minnas länge.. Hela min värld vändes upp och ner. Det Jimmy gjorde med mig var inget mot vad min tidigare "äkta kärlek" någonsin gjort.

Om man bortser från den fantastiska kärlek du och jag fått dela, så har vi alltid haft motgångar. Inga små eller lindriga, lättlösta, utan snanare svåra, sårande, och som tog på hela våra liv. Allt på grund av denna åldersskillnad. När vi träffades var jag 13 och du 22. Hur lätt tror ni det var att leva så?
Och med det i grundbotten tog det slut. På ett väldigt tragiskt och hemskt sätt. Mitt liv rasade samman. Jag låg varje natt, krossad i min säng. Jag visste att du var den jag var menad att vara med. Jag visste att det jag hade velat ha, och drömt om hela mitt liv var du, och att jag aldrig skulle hitta någon som du igen. Därför gav jag inte upp, jag gjorde allt jag kunde, för att vinna dig tillbaka. För att du skulle bli min igen. Allt påminde mig om dig.. Jag tittade efter dig överallt, i alla affärer du någon gång handlade.. Du var fortfarande mitt allt.

Så, mot sommaren 2008 började du så småningom svara mig på msn, svara på mina sms, och jag sakta med säkert försökte vinna dig tillbaka. Den 17 juni träffades vi för första gången igen. Jag sa att "jag inte hade någonstans att sova", men så sa jag ju för att jag visste att du självklart skulle låta mig sova hos dig om jag behövde. Efter den natten visste jag att vi verkligen var på rätt spår igen. Efter det har du varit hela mitt liv, och sedan mina föräldrar började acceptera dig har allt bara blivit bättre, och jag trodde aldrig att någon skulle kunna ta så stor plats i mitt hjärta som du gör, Jimmy. Älskling. 

Så, i går, den 30 januari 2010, efter motgångar, sårade känslor, underbara upplevelser, oförglömliga stunder, upp och ner gångar, bråk, många skratt, tårar, och mycket annat, två år senare är jag fortfarande lika kär i dig, och blir fortfarande lika varm i kroppen när du ler, liksom hur jag även kan känna att mitt hjärta går i tusen delar när du är ledsen.

Jag älskar dig!



Snapshot_20090603_7

 















(:

Jag ska strax blogga! Jag ska bara försöka övertala min bror om att hjälpa mig bädda sängen! ;)

Puss!

Söndag!

Och det känns helt okej ändå! Jag brukar inte vara mycket för söndagar då det bara brukar betyda "åh..skola imorrn." Och så sover man bort hela dagen. :P jag somnade runt halv elva(!!) igår och vaknade typ kvart över tio. :) duktigt! Har en del att berätta för er! :)

Igår firade jag och min älskade pojkvän två år! ♥ Det var jättemysigt. :) Dagen började med att jag och Jossan åkte till staden och shoppade! Jag shoppade för ca 1000 kronor... Vilket är mycket för en tjej på 15 år som inte känar pengar. ;) Ni får en bild sedan på det jag köpte! :)
Men jag köpte i alla fall en liten present till min älskling. Det blev en tröja från Jack&Jones. :) Det är ju ganska praktiskt det där med att köpa kläder till sina pojkvänner.. Man köper något man tycker är snyggt så måste de liksom ha på sig det! hehe :)

Sedan åkte jag och Jossan hem (Jag hade mycket trevligt!), och jag bytte kläder, sminkade upp mig lite och sedan kom älsklingen och hämtade mig, då åkte vi in till stan och jag fixade mina skor jag inte var nöjd med, sedan hittade vi en resturang som heter Resturang London, där vi satt mitt emot varandra på ett vitt bord med ett ljus på, jag åt entrecote och Jimmy någon kyckling. Sen fick han den lilla presenten och så satt vi där hade det allmänt mysigt. ♥

Sedan gick på bio och såg Sherlock Holmes! Blev deffenitivt positivt överraskad! En väl uttänkt och smart film, som gång på gång överträffar ens eget tänkande, vilket jag gillar. Även Jimmy tycker om det. Sedan att Sherlock spelar en sån roll som även House gör, sarkastisk, iskall, men ändå så charmerande.

Efter filmen åkte vi till Lidingö. Det tog mig ca 20 minuter att säga hejdå till Jimmy, som åkte till Åre inatt. Gud vad jag kommer att sakna honom! Men, överlag, en mycket trevlig och mysig dag! ♥

Jag ska göra ett inlägg om mig och Jimmy strax...!

Puss på er! ♥


dagens citat!

By Timmy: -Rosor är röda, det är inte hästar så ofta.


stan nu..

Sitter för tillfället med Timmy i mitt rum och jag ska nu blogga lite innan jag ska dra till stan. (alldeles sjeeeeelv... buhu) åkte hem i mellan skolan oh stan för att jag var tvungen att hämta min klänning som är paj, (ni vet?) som jag ska lämna in. typ en av de stora anledningarna till varför jag ska in idag. Inte sådär jättekul väder direkt.

Ikväll ska jag även simma med Jimmy igen =) så duktiga vi är!

Nu bjuder jag på lite dagens ;)


Min brorsas stora tröja, med en typ midjekjol över, leggings, knästrumpor och en tjocktröja, samt örhängen. woho.



facelook :)




CIAO!

:)

Heey sötnosar. Jag börjar klockan ett idag då jag missade simningen med plugget.... hehe. Ska ta en dusch nu. :) hinner nog med en dagens sen också!

KYSS!

gah!

Åh jag blir galen!! Kan inte hitta någon som helst information om hur man kan göra för att typ tänja ut senorna under fötterna, så man slipper få sendrag av att gå i höga skor! Jag blir ju galen! Eller är det kanske bara jag som får sendrag av att gå i riktigt höga skor? Åh!!

Har även hört om typ gelékuddar man kan lägga in vid tån.. någon som vet mer om det och vart man får tag på det? 





Puss

(;

Innan jag går och lägger mig. så titta vad söt och smal man var en gång i tiden.. ÅH.


åh!

Den här magen, minus två kg ska jag ha till sommaren!!! gud vad mycket smalare man var förr.. :P hehe. Jimmy, kom nu inte och säg att du inte ser någon skillnad på nu och då!



höhö.

haha!

Varning för känsliga nu. Men detta ser jag som typ konst mer än porr. nej inte konst, men förstår ni? shit, gammal bild i alla fall. väldigt gammal. hehe. smutsig spegel, gult hår och ja... menmen! kul att se liksom.


lika som bär?

Ja, jag gör en klassiker. MEN nu handlar det om mig och min bror. om man bortser från att han är äldre, har skägg, är man och är i lite annan vinkel, håller ni inte med om att vi är lika? x) ;)


haha, jag tycker det iaf...

piece of me


!

Just det! Jag fick ett samtal av min mentor hem! (blev helt sjukt rädd ... :s) som sa att jag ska vara med i tv på måndag!

ska berätta mer om det snart! måste kissa....

så.. :) Jo, för ett tag sen så fick vi förfrågan av vår mentor om vår klass ville ställa upp i att bli intervjuade till ett program som skulle sändas i tv angående gymnasievalet. Och det var alla på, så vi blev intervjuade två och två av två kvinnor om massa gymnasiegrejer.

De verkade väldigt intresserade av både mig och Timmy (som jag intervjuades med samtidigt) och ikväll fick jag ett samtal av min mentor där hon sa att jag och fyra andra i klassen hade blivit erbjudna och utvalda till projektet! Självklart ville jag det :) Inspelningen ska vara på måndag, och jag fick självklart panik över vad tusan jag ska ha på mig... åh!!! LÄSKIGT!

heh :) ni får mer info när jag vet mer om saken!

Puss!

tigrar

Är utan tvekan de vackraste och finaste djuren på jorden! Jag blir så ledsen när jag hör om hur utrotningshotade de otroliga djuren är.
Håll med om att de är helt fantastiska?





Jag vill så vara den här killen!!






SÅ FINA! ÅH!'

Det finns liksom en anledning till varför jag vill jobba på djurpark...


blöh

Det här blir väl ett halvdystert inlägg. Jag har nämligen ont i magen, är trött, försöker plugga två ämnen, är kissnödig, hungrig och fryser. Åh vad kul. det roligaste som hänt idag var att min äldsta bror Fredrik kom hem från att ha varit bortrest i Asien i nästan två månader! ♥

Kan även langa dagens citat av Fanny på fysiklektionen ..

Fanny- ÅH vet ni!!? (sa hon till mig och Jacob och lös upp)
Jag-Nej vaddå..?
Fanny-Jag drömde att jag levde i en värld där man behövde luft för att kunna leva!

-.-'

Jag har även btw kommit fram till att jag vill bo i Filipinerna. :) lätt köpa en lägenhet där typ. Fan vad sweet.

Puss, Johanna

duktig :)

Har varit och simmat idag! Fan vad bra man är =) Var där med Josse och Jimmy. Trots att jag har massa plugg att göra... Måste börja med min krönika snart så den blir bra!

Menmen. ska sussa nu :)

Natti!




Love, Johannie

HAHAHAHA så jävla sjukt!


kanin


att rensa väskan..

Har jag gjort många gånger, men att praktiskt taget bo ihop med två katter gör att det finns massor av deras kroppshår i väskan. Så då hjälper det alltså inte att dammsuga väskan liksom. SÅ, jag tog tag i det idag :)

Då tog jag en sån där rollergrej med klister på som tar bort damm + hår och sånt. PERFEKT!




Sen rullar man den på väskans insida och då blir väskan såhär ren och fin :)




Detta innehåller min väska:


Ett par vantar
min sminkväska med typ två kg smink i -.- (ögonskuggor + foundations + mascaror + ögonpennor + ögonbrynspenna + rouge + brunpuder + läppglans etc.)
en deo
kamera
plånbok
cerat för läpparna
spegel
headset till mobilen
mobil
pass
diverse pennor
örhängen
olika hårspännen
ett nagelkit
en kondom
nässpray
hemnycklar (till både mig och jimmy)
halstabletter
lite godis (maoam i det här fallet)
hårvax.

Så :) hehe. Ja min väska är TUNG! just det. en almanacka också. men den syns inte på bilden.


PUSS!


lite av helgen. hehe

Jag smågarvar fortfarande för mig själv efter det med Elvis... hehehe...
Helgen har i alla fall varit jättemysig. Har liksom tillbringat HELA helgen med Jimmy :) dygnet runt =) underbart! Igår lagade vi en mysig och himlans god middag. Lax, ris och ingefärssås. Haha, var faktiskt jättegott.

Igår var vi även i skärholmen och handlade lite grejer, men inte så mycket. Vi hade också filmmaraton igår. Vi såg The uninvaited (CPfilm), toy story 1, toy story 2, stockholmsnatt och typ en tredjedel av jag vet vad du gjorde förra sommaren. Sen somnade vi. och vaknade vid typ fem och gick och la oss i sängen. hehe.

Till frukost imorse åt jag chokladpudding, jordgubbsfil med kalaspuffar och chips på det. Sen har jag städat ur min väska och rengjort den. Nice! hehe. Ja det var väl helgen i korta drag. :) 
 
Lite bilder!


Älsk igår vid matbordet..


Jag igår.. skärholmen.


Pälsk! <3

så =)

Nu ska jag umgås lite.

Puss!, Johanna

HAHAHA

Så himla sjukt! Har inte skrattat så mycket på EVIGHETER. Elvis satt fast med huvudet i ett plastpåshandtag och gick runt med påsen efter sig hela tiden! HAHAHHAHAHA SÅ SJUKT.



 

dagens outfit + egobilder. ;)








Ska packa och åka till älsklingen nu <3 Ha det bäst.


Love, Johannie <3



Dagen.... :)

Hej människor! Är helt klart gladare idag. kan ni gissa varför...? :) Haha. självklart, träffade jag ju Jimmy. Gud vad det behövdes. Han kom in i mitt rum och vi stod och kramades och bara tittade varandra i ögonen i säkert fem minuter, sen hamnade vi på sängen där vi låg och pussades, höll om varandra, tittade på varandra, och bara var.. Det var verkligen helt underbart. Vi har även pratat med mina föräldrar. Vi skulle nämligen till landet i helgen. Vilket jag verkligen inte ville och behöver umgås med Jimmy hemma i helgen, så vi pratade med dom och sa att jag kunde bo hos jimmy, och skita i att festa osv.. Så dom gick med på det tillslut :D hehe. Min pojkvän ska "vara barnvakt och ta hand om mig" hela helgen. x) Jimmy tyckte inte om ordet barnvakt till sin flickvän... haha.

Men nu är klockan nio, och jag har typ inget mer att göra som vaken, så jag ska gå och ta bort sminket, sova, och imorgon har jag en timmes sovmorgon. skönt! Men jag ska sova nu, gå upp som jag brukar, så har jag lite mer tid på mig :) skitbra! Då kanske jag hinner blogga en dagens outfit också. :) Nej nu ska jag gå och fixa mig för sovdags.




gårdagens semla.. gjordes en åt mig och Jimmy idag igen.. hehe. hoppsan. Ska börja med dieten snart igen. avsluta pausen.


Sov sött!


Love, Yohanna ;)


...

FAN vad allt suger utan dig.

Till dig

Det finns inget som gör så ont som att vara ifrån dig när inte allt är som det ska. Jag älskar dig mer än något annat och jag vill inget mindre än att såra dig. Att se dig ledsen och gå iväg ifrån mig känns som att någon sliter ut mitt hjärta och låter det ligga ute på marken, torka och långsamt dö, tills du kommer tillbaka, återupplivar det och sätter tillbaka det igen.
När det inte är bra mellan oss och vi är ifrån varandra sitter jag när jag är ensam och tänker, "Nu då? vad fan ska jag göra nu? När min andra hälft inte är med mig? Har något någon mening längre?" Och likväl då som nu börjar jag gråta när jag tänker dessa tankar för att dom verkligen är på riktigt. Jag lever inte utan dig. Förstår du det?






You are my heaven on earth
You are my last, my first





Jag älskar dig.

trött..

Är så himlans trött! Trött av för lite sömn. Trött på skolarbete. Trött på påfrestande missförstånd och småbråk. Lite trött på mer ellermindre allt faktiskt. och att jag inte har ens börjat med min engelskauppsatts som ska vara inlämnad på måndag gör väl inte det roligare.

Oj vilket positivt inlägg. hehe. ska återgå till min usla engelskalektion.

Puss!


..

Gosh I love you!


Hos pälsk.. =)

Hej människor! fruktansvärd uppdatering, jag vet. försökte faktiskt blogga här om dagen men inlägget raderades =( men i alla fall :) kan ju berätta lite om senaste dagarna.

I förrgår var det två år sedan jag och Jimmy träffades, vilket vi firade med att äta på donken-där vi träffades. Myspys =) idag och i lördags så har jag haft dansuppvisning! gick helt okej. har anmält mig till två nya grupper.
commercial street och en återanmälan på den jag går i nu. nice. Nu sitter jag hos Jimmy med älsklingen him self och Stefan. trevligt trevligt. hehe. Stefan lagade en knasig måltid som är kallad Stefan special. Säger det mesta..? ;) en soppa av buljong, mjöl, mjölk och massa olika annorlunda rotfrukter. Låter lite knasigt, vilket det var. Men det var ätbart! jag tog faktiskt mer... :P
Så, imorn är det plugget igen som gäller... kul. -.-'

Lite egobilder.






haha mebad...



och lite andra bilder! ;D



jag och pälsk =)


haha..total misslyckad..


hehe... stefan..


hehe.. underbar (;


Så.. tjong i buljongen. nu var det slut för den här gången =)


Love to you all! Johannie


Jag har syndat.

Hej människor. skulle helst lägga mig och sova nu, mår inte helt toppen. lite ont i halsen och huvudvärk. usch.
Första dagen på min sista termin i grundskolan var väl som vanligt. kort måndag. sovmorgon, gympa, SO, lunch, svenska och sedan skulle vi haft engelska. men då bjöds det på tårta! Så himla dåligt. =( eller mja.. bra för en del kanske, men jag får ju bara äta bra mat! ååååh.....


Så här såg tårtan ut den den ställdes på min bänk. "Nej jag ska inte äta den.. Jag får inte äta den.. Jag tänker inte äta den.. Jag vill äta den!... Men jag tänker inte... Den ser himlas god ut.. Men jag borde inte.... Fast.. Fan vad god den ser ut..."



....."NEJ JAG LOVAR DET VAR INTE JAG SOM ÅT DEN!...."


Så gick det... :) Det var ju synd. som straff åt jag inget till middag utan drack en vidrig shake måltidsersättare. Prova inte jordgubbsmaken.

Åke i alla fall med älsklingen och hämtade ut ett paket idag med minneskort till kameran i. :)

Nu ska jag stänga av datorn!


Sleep tight!, Johanna

bilder :)

Ska strax gå och sussa, får hoppas att min bränna hinner lugna ner sig lite över natten... Här kommer lite bilder frpn närmsta dygnet! Puss!


Det här var gårdagens middag på ikea...



igår kväll, då Vendela, Jael och carro var hos mig :)


Jael och Jag påväg till solkungen vid rådhuset. ;)



Min middag. visst är jag duktig?

CIAO!

myspys.. :)

Ja.. är lite gladare nu :) pappa kom in och försökte vara lite snäll och "vinna mig tillbaka" och hjälpa mig med lite saker.. hehe :) mitt rum blir bara finare och finare! ååhh längtar tills det är helt klart! det som är kvar att göra är att,

*få ut mitt skrivbord ur rummet, det ska monteras ner och bäras ut. Jag kommer då få mer yta :)
*Gardiner ska köpas!
*Småprydnader, typ ljus, kuddar, stol till sminkbordet osv.
*Fixa ny taklampa!
*Köpa en fotölj.
 
Typ så =)) nice.

Nu är jag så kissnödig att det snart inte går att hålla tillbaka längre. :)

PUSS!

!!#)&%()#/!!

DAMP! Jag blir så jävla lack på mina föräldrar. vad är det för fel på dom?

Jag kommer hem från stan, går fram till dörren, plingar på och pappa öppnar. Han frågar om jag kan gå ut till garaget och sätta i någon sladd i bilen typ. Självklart kan jag göra det. Men frågar ändå snällt min pappa (för att jag vill veta varför min pappa inte satt på sig skorna själv och gått ut och fixat det om det inte är jobbigt utan han istället väntar på att jag kommer hem och kan gå ut åt honom..?) varför han inte har gjort det själv. Och då tänder han självklart till och säger: "Men vafa-aan SKIT i det då om det är så jävla jobbigt!" Och jag säger typ, "Men ÅÅHH", smäller igen dörren och går ut och fixar det där och frågar mig själv varför han ska blir så jävla arg om man frågar en fråga om varför han inte gjort något själv, trots hur snäll röst man än har. Så när jag kommer in igen så öppnar mamma och säger, "jag tror du har glömt att vi ägnade en hel dag åt dig igår på ikea". Och jag säger, men varför skulle jag ha glömt det? Jag frågade honom bara hur det kom sig att han inte gick ut själv. och pappa typ skriker något i form med "MEN VAFA-AN du är så jävla lat. eller nåt sånt. och jag sa att det endast var av nyfikenhet som jag undrade och jag SJÄLVKLART kunde göra det, men pappa dampar så fort jag frågar. Och då säger min mamma (som faktiskt tycker att pappa är världens mest jobbiga och dampiga människa) "jaa... men det var inte så trevligt, jag hade aldrig sagt så till min pappa när jag var liten." ÅHHH. självklart när jag var borta vid bilen sa pappa något i form med att jag vägrade och inte orkade gå ut till bilen och att jag är bortskämd och inte orkar göra något. typ så. fast än fallet inte alls var så.

JA jag dampar över småsaker. fast det var inte jag som började. äsch. nu har jag fått ut lite av mina agritioner. Fyfan vad jag kan bli damp på dom alltså. men min pappa kan vara lite svår att handskas med när han kan bli skitarg när som helst och har pms fem gånger mer än vad jag har. Nej tio gånger mer.


Men, bortsett från detta har jag haft ett nice dygn :) ska någon gång lägga upp bilder på mitt rum men det är faktiskt inte helt klart.
Vendela sov hos mig i natt vilket var trevlans. Like always när hon har sovit här har det blivit att man sitter och snackar till halv fem. Men i morse åkte jag i alla fall in till stan med Jael och solade lite. Har fått massor med fräknar. konstigt att ha på vintern. mycket snyggare utan.

Jaja. vi hörs snart :)

Love, en damp Hönk.

R.I.P ♥

Rest In Peace ♥

Pierre Isacsson






Pierre Isacsson - Då går jag ner i min källare

....

Jag kan nu bocka av en sak från min lista jag har över saker jag ska göra innan jag dör.

Se two girls one cup..

CHECK!


fågel =(((((((

det är så sorligt men jag kan ändå inte låta bli att skratta för det är så sjukt!!


.. :(

Jag är lite ledsen i ögat då jag insåg att mitt lov är slut väldigt snart, och att terminen som kommer oroar mig! buhu :( plus att jimmy mår jätte dåligt då han troligen har blivit magsjuk :( stackarn <3

Och nu skulle vi ju egentligen ha åkt till ikea, men det är nån sportgrej på tv som pappa vill se.. så vi åker väl snart. Jag har i alla fall varit duktig och gjort mig en mjölk-banan-och-blåbärs smoothie :) hoppas det händer något snart :) funderar på om jag ska ta en för- och efterbild på min kropp så man kan se om det blir någon skillnad? :P hehe. Jaja, hörs snart :)




Love, Johannie

saknar...

Hittade i Vendelas blogg, ett gammalt inlägg.. gud vad jag saknar tiden vi hade ihop förr! Man glömmer liksom bort vad man har tills det inte är där längre...





Älskar dej <3

godkväll :)

Jag sitter vid datorn och jimmy ligger i soffan och vi funderar på om vi ska hitta på något, men ingen vet vad.. vi vill åka någonstans men är ju så jävla kallt överallt... menmen.. hade kanske varit lite kul med fest idag.. ? ;) nej det blir väl någon anna dag. :) imorgon är det ikea som gäller! lär var där hela dagen om jag känner mina föräldrar rätt.. nu ska jag vara social med jimmy :) Puss på er!


haha en bild från nyår.. min kusin malin, halva jimmy, jag och min bror simon :)



Love, Johannie

........

Blir någon förvånad om jag säger att jag sitter och gråter och ryser nu? x)

hehehe.....


åh!

Nu vaknar jag över två igen! Blir så himla irriterad på mig själv! Jag gick ju och la mig klockan två inatt för att vakna lite tidigare. så vaknar jag två ändå. Bajs. Jag drömde en läskig dröm.. Ett virus hade spridit sig över typ hela världen! Men det var så konstigt så jag kan inte förklara det.. Men jag har drömt det förut också! Och så var det typ en zombiehund som försökte döda mig, helt onskefull och skitaggresiv. typ såhär såg den ut... x) :S


Fast den var blöt och hade blod i munnen också.. Konstigt nog överraskade jag mig själv och lyckades döda den :S tjena liksom.
Jaha.. vad ska man hitta på idag då? Skulle ju behöva åka in med klänningen till stan men vet inte om jag orkar idag.. har smsat Vendela och frågat henne vad hon ska hitta på idag men har inte fått svar ännu.. Men idag vill jag göra något annat än att bara rensa och städa! Jaja, vi får väl se.. Ska i alla fall träffa jimmy ikväll :) Han smsade precis: "Jag ska äta porterstek eller tacos ikväll, vill du äta med mig eller strider det mot din diet?" haha :P jag kan självklart inte stå emot tacos... :P och jag menar.. det är ju typ hela kostcirkeln i det? så, så onyttigt borde det väl inte vara.. =) fick ett sms av Jimmy nu och har skrev att han vill göra någon spontangrej idag..

I somras när mina föräldrar var på landet och jag och jimmy skulle lägga oss och sova i min säng, så kom simon (min bror) in i rummet och sa att hans flickvän på ljusterö typ var jätteledsen och hade blivit slagen och grejer och Simon ville så gärna åka dit till henne... Så Jimmy erbjöd sig att köra dit honom. Till ljusterö! Från Lidingö! Det är en bit. :P och klockan var typ två på natten.. Men vi var inte överdrivet trötta så vi satte oss alla tre i bilen och körde till ljusterö! och det var så jävla mysigt hela grejen och massa kul hände :)... Ett sånt där minne man har som man inte kan göra om på något sätt.. :) Nej men det var verkligen underbart! Påvägen därifrån stannade vi vid donken, klockan typ kvart över sex på morgonen och det var helt ljust! haha. sen kom vi hem någon gång innan sju och hittade min stupfulla bror som låg fridfullt och sov på parkeringen x) haha helt knäppt dygn det var alltså. Saknar sommaren! ♥

Nej nu ska jag göra något :) typ som att ta en dusch och klä på mig eller något! ;)

Hörs senare!





Love, Johannie ♥

...



<3

snart tolv..

Borde man gå och lägga sig kanske? Jag vet inte! Är ju inte överdrivet trött men... Har i alla fall varit med Timmy typ hela dagen sen han ringde och väckte mig klockan kvart i ett och sa att det fan var på tiden att jag gick upp.. hehe. Jag har typ rensat i min garderob hela dagen från massa onödigt skit som typ gamla spel och böcker och sånt :S
Har varit lite trött och småledsen idag.. Beror nog på att jag inte har fått träffa Jimmy idag. Blir så när jag inte får träffa honom. Allt blir plötsligt allas fel och alla är jobbiga osv... Fast än jag skulle bli snällare jag vet.. =(

Men hursomhelst! Min nyårsklänning har i alla fall gått sönder och jag blir väldigt irriterad på det! Nitarna lossnade efter en tvätt och det är verkligen inte okej enligt mig! Så jag ska gå tillbaka till Vero Moda och kräva tillbaka pengarna! Har inget kvitto kvar med pengarna ska jag ha. punkt slut!

I helgen ska jag i alla fall till ikea och titta på en matta till mitt rum :) samt lite kuddar, lampor och annat sånt!



Nej nu ska jag gå och sussa tror jag, orka mer i morgon och kanske kunna gå upp lite tidigare och kanske äta frukost? Har ju börjat mitt och mammas vad nu så jag måste börja äta nyttig frukost nu också.. jaja :) det blir nog bra.

Hejdå! ♥

Love, Yo-fucking-hanna, som Timmy skulle ha sagt.




Nyårslöften..

Det kommer lite sent jag vet. Har aldrig varit för det riktigt men nu så kom jag på lite grejer så varför inte.. Okej då ska vi se...


*Alltid ha det fint och städat i mitt rum :)
Ja, då det liksom förr aldrig var det, men nu när jag har ett nytt och fint rum har jag blivit bättre på att hålla fint  rummet och vill även fortsätta att ha fint och försöka dammsuga en gång i veckan! Jag har ju trots allt en egen grön dammsugare som jag vann på ett bröllop. ;)

*Fixa skolarbetet!
Det är sista terminen på grundskolan nu och jag vill verkligen fixa betygen! Har faktiskt blivit bättre och höjt mig med typ 20 poäng, men vill komma lite högre. :) Vill verkligen hålla kvar de betygen jag har nu och även höja de jag kan höja. ska även kolla upp andrahandsval för gymnasiet.. Har ju typ bestämt mig för en skola, men blir så orolig att jag ska bli missnjöjd och deras öppet hus är i slutet av januari när provinsökningarna typ ska börja..! :S jaja, måste kolla upp det i alla fall!

*Vara min pojkvän trogen.
Jag ska vara min pojkvän trogen hela året eftersom att jag älskar honom över allt annat och inte vill förlora honom! Hoppas bara att han är mig trogen han med! ♥
Jag vill även kunna lita på honom helt och hållet, då det är vad ett förhållande bygger på. Tillit.

*Försöka dra ner på onödigt tjafs.
Ja, även i förhållandet och i typ familjen. Men framförallt i förhållandet. Det händer då och då att onödiga, dumma och små meningslösa bråk dyker upp. Jag ska göra vad jag kan för att dra ner på detta, och jag ska försöka vara ärlig och uppriktig och försöka att inte haka upp mig på dumma saker, utan istället tänka på hur mycket den här personen faktiskt betyder och gör för mig och att det tjafset är onödigt egentligen.

*Bli bättre på att visa hur jag känner.
Ja... som ni vet är jag väldigt dålig på att till exempel säga hur jag känner om någont är fel. Jag kan aldrig säga vad jag verkligen tänker och tycker, då jag ofta nog tror att det kommer att såra eller göra det hela svårare eller att det bara ska bli fel. Men jag ska försöka att bättra mig på det. Det är väl bara att öva. Jag ställer mig frågan ibland: "Men varför skulle det vara mer okej att den här människan mår bättre och det hela går och tynger mig för att jag inte vill såra eller så?" Jag menar.. Jag nervärderar mig själv när det handlar om sånt här. Jag prioriterar att alla andra ska må bra och vara glada före mig själv. Det har jag kommit fram till att jag inte tycker är okej, och ska försöka sätta mer värdighet på mig själv.

*Jag ska bli bättre på att visa min uppskattning till de jag älskar.
Jag är verkligen ursusel på att visa min tacksamhet till min omgivning! Alltså, ett ex. Jag tittar på min bästa vän och tänker: "Fan vad jag älskar den här tjejen." Men jag säger det inte! Så himla dumt och onödigt egentligen. Inte ska det väl behöva vara svårt att säga de små orden man har på hjärtat och ge den här personen bekräftelse om att man älskar den, istället för att jämt knipa igen med sina känslor och få den här personen att kanske tro att den inte betyder så mycket som den faktiskt gör? Onödigt! Det ska jag bli bättre på. Försöka ge komplimanger oftare. Säga det jag har på hjärtat. För de som står mig nära är ju det finaste jag har och jag vill dem det bästa jag kan ge dem!

*Klara mitt och mammas vad!
Ja, jag och min mamma skakade hand på att vi, lagom till juni, ska gå ner ett antal kg var. Lyckas vi, belönar vi oss självklart. Jag tänker inte säga vad den planerade målvikten är, men det är ca tio kg mindre än vad jag väger nu. Vill verkligen lyckas! Kul att kunna komma i ens mini-byxor sen.. haha. Nej, men skämt å sido, vill jag kunna gå på beachen i sommar och inte behöva tänka på hur jag på bästa sätt ska skymma mig med min handduk så att ingen ska kunna se min hemska kropp. Ni fattar.


Ja, nu har jag väl inte så himlas mycket kvar.. I princip ingenting. men något mer kan jag väl komma på.


*Förbättra min självkänsla.
Ja, självförtroendet är det inget fel på, men däremot självkänslan. De ganska många komplex jag har, skulle jag ju helst vara utan helt och hållet. Även om jag tror att något man är riktigt onöjd med ska gå att börja gilla, eller i alla fall acceptera, så ska jag försöka. Jag ska försöka ta åt mig alla god kritik jag får, skita i den gamla dåliga, och försöka säga till mig själv att jag är inte ful! För hade självkänslan funnits där hade jag kunnat bjuda min pojkvän på så mycket mer, vilket jag önskar att jag kunde få göra, på samma sätt som allt han bjuder mig på.
Jag ska försöka jobba bort komplexen, även om det blir svårt.



Så, det var väl det! Finns ju såna där småsaker också som alla vill bli bättre på, som jag inte tar här.


God natt sötnosar!

He-he-heej!

Kikade in på statistiken och konstaterade att en del faktiskt har läst min blogg idag! så har jag inte skrivit något.. =( kände därför att jag behövde göra det! Idag har jag...


-Vaknat upp brevid min älskling.
-Gått på toa.
-Ätit chokladpuffar med vaniljyougurt till frukost.
-Degat och gjort absolut ingenting.
-Gått utanför dörren.
-Frusit ihjäl.
-Åkt i en iskall bil till älsklingen.
-Degat framför datorn.
-Legat på min älskling och sovit till Star wars.
-Lagat currykyckling och ris.
-Ätit currykyckling och ris.
-Duschat länge och varmt.
-Ätit chips och dipp.
-Sett en halv film om två poliser.
-Gått utanför dörren och frusit ihjäl.
-Åkt i en iskall bil.
-Gått utanför dörren och frusit ihjäl.
-Kommit innanför dörren till ett iskallt hus.
-Gått på toa.
-Och nu bloggar jag i mitt iskalla rum.

Där har ni min underbara och händelserika dag. :) De privata detaljerna får ni inte veta om.

Förfryser snart om händerna... ska man verkligen behöva ha på sig vantar inomhus? Ja. :) vårat hus kan nämligen inte nå mer än ca 17 grader när det är tjugo minus utomhus! UNDERBART.

Värst vad klockan börjar bli mycket. :) Ska gå och sussa nu. Jag ska ju för tusan träffa Timmy imorgon! så skoj :)


Hejdå på er!


Dröm erotiska drömmar. :)


Love, er Johanna!


ett blogginlägg...

Såhär mitt i natten.. Ja, Josefine bad mej skriva något, så då gör jag väl det! sitter i mitt rum nedanför sängen och rensar i garderoben för fullt, och jimmy ligger i sängen och kommer när som helst att somna, och då kommer jag bli irriterad, fast än jag inte borde det. :)

Idag har jag i alla fall solat, vilket var mysigt :) även shoppat mej lite kläder som de andra närmsta dagarna ;) ohlala! det blev en tröja och ett par leggings. :) behövdes. aja, nu ska jag fortsätta med mitt städande i garderoben bland alla miljontals kläder, så ha det bra!


Såhär såg jag ut när jag gick i sjuan! haha.

hope you enjoyed it Josefine ;)


Buss och kran, Johannie!

staden!

Nu ska jag in till staden och shoppa lite, samt sola med Josse!





Puss, Johannie!


håret igen :)


Nytt hår!

Jag har färgat håret och även klippt snelugg på mig själv! Här får ni två bilder på håret före och efter. Luggen syns inte här. :)

Före..



Efter!



Innan jag färgade håret hade jag även en ful blond utväxt som jag fick bort nu :)

så... vad tycks?

Pussie, Johanna!

trött!

Hejsan hoppsan. Jag börjar bli lite småtrött jag.. :) Har inte uppdaterat sen landet, jag vet... fick dåligt samvete så bestämde mig för att göra det nu trots att jag är så pass trött som jag är!

Nyår var i alla fall skit nice! helt störd fest med massa sjukt och kul som hände :) kom hem ca kvart i fem den natten... Aningen seg dagen där på. Menmen. mitt nya år har väl börjat bra. har väl inte några direkta löften, vilket jag inte heller brukar ha.
Ligger i alla fall nu på min säng, och mitt rum ser halvt katastrofalt ut. men bara halvt. :)
Har shoppat med Annie idag vilket var himlans trevligt och vi pratade om massa saker. Kan hälsa till dig nu, då jag vet att du lär läsa det här, att det var mycket trevligt! ;) haha även om det vi pratade om kanske inte var jättekul! x) men hursomhelst :) Jag köpte ett par skitsnygga pjucks+en t-shirt, en hårfärg och ett par örhängen. :)



åååh...




"Boys, boys and high heels".



Pjuksen igen! ÅH!

är nöjd med inköpen iaf :) igår inhandlade jag även värmeskydd för håret. hoppas det funkar!


Förresten. någon som har några tips på hur man gör för att ändra något med sig själv som är svårt att ändra på? Pratade om det idag med Annie, att jag är så himla dålig på att berätta för en person om när något är fel. om det rör sig runt just den personen alltså. Bland de absolut sämsta egenskaperna jag har... hur gör man för att bli av med detta problem? Är verkligen skitjobbigt att inte kunna prata med den man vill när något är fel. När personen det rör sig om frågar hur jag mår och om det är något, svara jag bara: "Bra. Nä." FAST DET INTE ALLS ÄR SÅ! Så himla hopplös! Tips någon?

Jag behöver hjälp!

ska gå och sova nu.

Sov sött.

Love, Johannie

RSS 2.0