drömmar...

Vad drömmar kan påminna en om saker egentligen. Inatt fick jag reda på vad som skulle hända om Jimmy tappade känslorna för mig, bland annat pågrund av att jag inte är så tacksam som jag borde vara.
Det som hände i drömmen är det värsta jag någonsin varit med om. Jag har aldrig kännt mitt hjärta så otroligt krossat ens i verkligheten. Ni tycker kanske att jag snackar skit nu och att drömmar inte kan kännas så mycket, men jag tror att den här drömmen var en påminnelse om att jag ska vara mer tacksam än vad jag är, vad som skulle kunna hända annars och hur jag skulle må av det. Så, efter att jag vaknat upp med tårar i ansiktet och gråtit i en kvart så tog jag tag i mobilen och smsade jimmy några rader om hur mycket jag älskar honom och om förlåtelse för att jag inte är så tacksam som jag borde vara..
Shit alltså, det här med drömmar är underligt, men fantastiskt.
Så jag har en del att uträtta nu framöver, och nästa gång jag blir irriterad på jimmy utan anledning så ska jag tänka på mina drömmar. Jag kanske inte tror på gud och sånt, men jag tror att någon sände mig drömmarna av en anledning.


haha, vi är bäst tillsammans, du gör mig så lycklig. ♥


haha brills :D

köpte ju dessa coolingar också! haha




lycklig!

Jag är faktiskt lycklig nu för det mesta. eller i alla fall idag hehe. har haft lite humörsvängningar senaste veckan, men det är väl okej om ryssen är påväg antar jag? =)
Gissar att mina lyckorus jag har nu till och från de senaste dagarna beror inte minst på att jag och jimmy ska till Kreta i sommar ( JAG LÄNGTAR UTAVHELVETE SKA NI VETA! ), utan även att det är sommar, varmt (ska dock börja regna nu..), och att jag har handlat diverse kläder, skor och andra prylar senaste dagarna.
Vad gör inte en flicka lycklig för stunden om inte nya kläder, accessoarer och annat gulligt? Att gå ut ur en affär med en alldeles ny väska som man liksom är lite kär i är ett sånt där litet lyckorus då känslan påminner om hur det är att vara förälskad. lite grann faktiskt. Jag köpte en väska i fredags som gör mig lite lycklig varje gång jag tittar på den. komplicerat att förklara känslan, men jag gissar att de flesta tjejer känner igen sig?

Hehe. ni får ett litet smakprov på vad jag köpt på senaste.


väska (♥) - shestore, tygskor - din sko


gladiatorsandaler - din sko


bikini och shorts - H&M

PUSS sötnosar

grekland!

Hejsan! =) Älsklingen har precis bokat en resa till oss två till Kreta i sommar!! åh, ska bli så underbart! ♥

Bild från hotellet! :)

Sunwing Resort Makrigialos

Jag längtar så! ♥


,

Jag älskar dig, min stjärna!


ååå iväg!!

-till landet nu, måste rusa! Puss på er!



haha, älskar er, världens bästa! <3

ojojoj

hej! :D haha asså jag vet att jag typ inte har bloggat ett SKIT senaste tiden. dåligt, jag vet. har liksom inte haft något sug, men nu kom det plötsligt! tittade precis på bella & tyra show från igår när kissie gästade, fyfan vilken kaxig brud! helt sjukt.

Min vecka har i alla fall varit toppen! mamma och pappa har varit borta hela veckan, så det har varit jätteskönt här hemma i en vecka nu. Åker dock upp till landet ikväll och är där över kvällen. lite småsegt, ja.

Jag har, som ni kanske kan gissa varit med Jimmy väldigt mycket, då vi har kunnat sova ihop hela veckan. Och imorse var vi så otroligt duktiga.

Vi vaknade vid nio, jag gick ner och hängde tvätten från det jag tvättade inatt.. Sen gick vi ut och promenerade i en timme, åt frukost, jimmy åkte hem och jag började städa, plocka disk upp och ner i maskinen och diskade gjorde jag också. Så jävla duktig man är liksom!
skönt.. Idag ska jag nog städa lite, packa min väska till landet, och köra en timme med min abtronic. Det har jag ju inte ens talat om.. att jag har köpt en alltså. läskig pryl det där.




hehe. Puss på er!

detta är till vendela!

Elvis med hörlurar! haha, told you!?


hahaha!

Så du aldrig har sett kungen förut.... Try ME! 


RSS 2.0